1. Modellen
  2. LS
  3. Prestaties

PRESTATIES

DE NIEUWE LS

PERFECTE AERODYNAMICA

De vorm van het bovenste gedeelte van de carrosserie heeft een ideale aerodynamische vorm. De zijkanten van de voorbumper zijn zo gevormd dat de luchtstromen geleidelijk over de wielkasten geleid worden. De onderzijde van de auto is vrijwel volledig afgedekt om de luchtweerstand te verminderen, terwijl aerodynamisch gevormde geleiders de luchtstromen gelijkmatig over de flanken leiden. Het resultaat is dat de LS 500 een Cw-waarde heeft van 0,26 (0,28 voor uitvoeringen met AWD).
DE NIEUWE LS

EXTREEM STEVIG EN LICHTGEWICHT CARROSSERIE

De LS 500h heeft een extreem stevige carrosserie als basis voor een comfortabel en stabiel weggedrag. Het intensieve gebruik van lichtgewicht materialen, zoals aluminium, en de modernste las- en lijmtechnieken hebben het gewicht tot een minimum beperkt voor een lager brandstofverbruik en betere prestaties. Om de torsiestijfheid verder te vergroten, is de verbinding tussen de achterwielophanging en de carrosserie bijna dubbel zo stevig gemaakt, wat ook ten goede komt aan de stabiliteit en het rijcomfort.

Adaptive Variable Suspension kent maar liefst 650 verschillende instellingen om het rijcomfort verder te verbeteren. Ook de extra verstevigde achterwielophanging draagt daaraan bij, evenals nieuw ontworpen stoelen die meer steun bieden. Prestaties die u kunt voelen. Bij de LS staat alles in dienst van uw rijcomfort. Van zijn elegante vormen tot de uitzonderlijke soepele prestaties die gedurende maanden van testen op circuits en wegen over de hele wereld tot in detail zijn fijngeslepen door onze Lexus Master Drivers, ontwerpers, technici en ambachtslieden.

Om afleiding tijdens het rijden tot een minimum te beperken, bevinden alle belangrijke instrumenten en displays zich in of rond uw blikveld. Veelgebruikte functies, zoals Drive Mode Select en het 12,3" touchscreen, zijn rond het stuurwiel gegroepeerd. Voor optimaal bedieningsgemak hebben functies als stoelverwarming, ventilatie, stuurverwarming en de zonwering achter nu een eigen bedieningsknop.

Vernieuwd en verbeterd is ook de middenconsole, waarin u voortaan gemakkelijker uw smartphone kwijt kunt en oplaadt. De middenconsole heeft bovendien beter toegankelijke USB-aansluitingen, meer opbergruimte en nieuw vormgegeven bekerhouders.