1. Modellen
  2. RX
  3. RX F SPORT DESIGN

RX F SPORT DESIGN

DE NIEUWE RX

ZELFVERZEKERDE F SPORT UITSTRALING

De opvallende, zelfverzekerde uitstraling van de RX F SPORT Design wordt nog eens versterkt door de in stijlvol zwart uitgevoerde buitenspiegels en dezelfde dynamische 21" velgen als de F SPORT Performance uitvoering, met een afwerking in hoogglans als verschil.

Op de flanken van de F SPORT Design uitvoering van de RX prijkt een exclusieve badge, subtiel voorzien van het inmiddels legendarische Lexus F-logo op een zilverkleurige achtergrond.

DE NIEUWE RX

LUXE EN COMFORT

Het strakke en ruime interieur van de F SPORT design uitvoering is een oase van uitnodigende luxe, met zorg geschapen onder de handen van onze vermaarde Takumi ambachtslieden. Kleurrijke sfeerverlichting en hoogwaardige lederen bekleding behoren de standaarduitrusting. Deze sluiten perfect aan bij de vier beschikbare kleurcombinaties, waaronder het lichte Ammonite Sand en Hazel. De indeling van de bedieningselementen achter het stuur is gebaseerd op het Lexus Tazuna design concept, waarmee plaatsing en bediening van alle belangrijke functies en informatiebronnen sterk wordt vereenvoudigd. Dit helpt de bestuurder om zich volledig te concentreren op puur rijplezier.