1. Modellen
 2. UX 300e
 3. Innovatieve Technologie

INNOVATIEVE TECHNOLOGIE

Innovatieve Technologie

MARK LEVINSON® AUDIO

Met een vermogen van 915 watt staat het Mark Levinson® Premium Surround Sound System met zijn 13 luidsprekers garant voor een geluid van wereldklasse. Het ideale design was het uitgangspunt voor elk elektronisch onderdeel in het systeem, met als doel een harmonische vervorming van 0,1% of lager. Het systeem omvat een 150 W / 4 Ω 12-kanaals Klasse D versterker. Met dit ruime vermogen stuurt het systeem probleemloos grote luidsprekers aan, met als resultaat een helder, krachtig geluid
Innovatieve Technologie

LEXUS LINK+ MULTIMEDIA / INTEGRATIE SMARTPHONE

Lexus Link+ Multimedia maakt gebruik van cloud-navigatie om regelmatig uw kaartgegevens en verkeersinformatie te kunnen updaten. Het systeem is sneller en gebruiksvriendelijker dan voorheen, met bovendien een hogere resolutie voor zowel het 8" (Lexus Link+ Connect met cloud-navigatie) touchscreen als het extra grote 12,3" touchscreen (Lexus Link+ Pro met geïntegreerde navigatie).

Om uw rijbeleving zo plezierig mogelijk te maken, zijn functies als actuele verkeersinformatie en de weersverwachting beschikbaar, evenals handige zoekfuncties voor bijvoorbeeld een parkeerplaats of de dichtstbijzijnde parkeergarage. Voor nog meer praktische connectiviteit kunt u via Apple CarPlay (draadloos) en Android Auto® eenvoudig de apps op uw smartphone bedienen op het scherm in uw auto.

Welkom bij de Lexus Link+ app. Hier vindt u een scala aan moderne Connected Services die in dienst staan van onze unieke ‘Omotenashi’ klantbeleving. U beschikt over slimme functies die u helpen uw ritten te plannen, een parkeerplaats te vinden, een afspraak te maken met de werkplaats of zelfs uw rijstijl te verbeteren.

 

Haal nóg meer uit uw UX en maak kennis met de volgende diensten:

 

 • Analyse rijgegevens: Registreert uw ritten, uw rijstijl en houdt desgewenst zakelijke ritten bij
 • Find my Car: Vindt uw Lexus op een volle parkeerplaats en begeleidt u naar uw auto
 • eCare: Beheert het onderhoud voor uw UX
 • Waarschuwingslampjes: Legt de betekenis van elk waarschuwingslampje uit
 • Car status: Informeert u wanneer u de ramen van de portieren heeft opengelaten, of de verlichting niet heeft uitgeschakeld. U kunt ook op afstand zien of u uw auto heeft afgesloten
 • Met de snelle en gebruiksvriendelijke Lexus Link+ app heeft u toegang tot innovatieve diensten als: 
 • Remote laden
 • Remote airconditioning
 • Toegang tot een uitgebreid Europees netwerk van publieke laadpunten, met informatie over beschikbaarheid, laadsnelheid en prijs per kWh.

Samen met het koelsysteem voor de batterij houdt de Climate Concierge op intelligente wijze de temperatuur in het interieur van uw UX 300e op een aangenaam niveau. Behalve optimaal comfort garandeert dit ook een lager energieverbruik. Het S-Flow systeem bemerkt bijvoorbeeld of zitplaatsen al dan niet bezet zijn, en stemt de werking van de climate control daar op af. Daarnaast verspreidt het systeem negatief geladen nanoe® deeltjes in het interieur. Deze zuiveren de lucht en hebben een weldadig effect op uw haar en huid.