1. Ontdek Lexus
  2. News
  3. Lexus stunt met kleinste showroom
LBX geëtaleerd in luxe winkelstraat

Lexus stunt met kleinste showroom van Nederland

Een ruime showroom is mooi, maar niet altijd nodig. Dat het ook anders kan laat Lexus zien met de kleinste showroom van Nederland. Die is precies groot genoeg voor de nieuwe Lexus LBX, het model waarmee Lexus debuteert in het compacte segment. De kleine showroom is bovendien verplaatsbaar en daardoor te zien in verschillende steden.

De perfecte plek

De nieuwe Lexus LBX is het eerste Lexus model in het compacte segment. Met zijn compacte afmetingen en bijbehorende wendbaarheid is hij ideaal voor in de stad. Kortom, een winkelstraat is de perfecte plek om de Lexus LBX voor te stellen aan het publiek. Daarvoor hoef je helemaal geen grote showroom te regelen, zo bewijst Lexus. Een parkeerplaats werd tijdelijk omgebouwd tot showroom.

EEN ECHTE SHOWROOM, MAAR DAN WAT KLEINER

De Lexus LBX was te bewonderen in luxe winkelstraten in Amsterdam en Rotterdam. Net als in een gewone showroom was de LBX mooi verlicht en konden nieuwsgierige passanten plaatsnemen in de auto. Zo ontdekten ze de mooie materialen in het interieur en konden ze gelijk het infotainmentsysteem uitproberen. Zoals het hoort in een Lexus showroom was er ook gedacht aan uitstekende koffie. Kortom, een echte showroom, maar dan wat kleiner. Net zoals de LBX een echte Lexus is, maar dan wat kleiner.

Interesse? Maak een proefrit

Geïnteresseerden konden ter plekke meer informatie krijgen over de auto. Voor proefritten werden ze doorverwezen naar de dichtstbijzijnde Lexus showroom. Lexus heeft vestigingen in Amsterdam, Arnhem, Breda, Den Haag, Eindhoven, Enschede, Groningen, Utrecht, Rotterdam, Sittard en Zwolle. Er is altijd een vestiging bij u in de buurt.

Bestellen vanaf 35.995 euro

De Lexus LBX is te bestellen in vier verschillende Atmospheres, naast de standaarduitvoering: LBX Elegant, LBX Emotion, LBX Relax en LBX Cool. De auto leverbaar vanaf 35.995 euro of 499 euro per maand in Private Lease.