Zijkant van een blauwe Lexus CT 200h

WERKEN BIJ LOUWMAN & PARQUI B.V.

VACATURES

Ben je ook geïnteresseerd in een baan bij Louwman & Parqui B.V. ? Kijk dan hieronder om te zien of er een passende functie voor je is.

WERKEN BIJ LOUWMAN & PARQUI B.V.

Uiteraard wil Louwman & Parqui Lexus een nog stevigere positie in de markt geven. Door de ambitieuze doelstellingen van Lexus in Europa zal dit zeker gaan lukken. Door de medewerkers in de organisatie wordt hard aan deze doelstelling gewerkt.

Werken bij Louwman & Parqui is erg prettig. De medewerkers tonen een hoge mate van betrokkenheid en zijn tevreden over hun werkgever. Een recent medewerkers-tevredenheidsonderzoek gaf een score van 7,9!

Ben je ook geïnteresseerd in een baan bij Louwman & Parqui B.V. ? Kijk dan hieronder om te zien of er een passende functie voor je is, of stuur een open sollicitatie met C.V. naar HRM@lexus.nl

Voor meer informatie kun je contact opnemen met de afdeling HRM van Louwman & Parqui B.V. (0162-585 900). Contactpersoon: Geraldine de Winter.

VACATURE(S)

THE NEWS HUB


 

 
  NLNL vacature 1

21-01-2020

JUNIOR PROPOSITIEMANAGER

Jouw eigen ideeën over de snelweg zien rijden, of in een commercial terug zien komen. Iets om trots op te zijn toch? Maak dit waar bij Louwman & Parqui. Bekijk de vacature van Junior Propositiemanager!

BEKIJK DE VACATURE


 

 
  NLNL vacature 1

20-12-2019

EERSTE AUTOMONTEUR TOYOTA EN LEXUS

Als eerste in Nederland aan de allernieuwste Toyota en Lexus modellen werken? Dat is voorbehouden aan de eerste automonteur die werkt bij Louwman & Parqui, de importeur van Toyota en Lexus. Jouw droombaan? Solliciteer dan op de vacature Eerste automonteur!

BEKIJK DE VACATURE


 

 
  NLNL vacature 1

02-12-2019

REGIONAAL ACCOUNTMANAGER B2B AFTER SALES

Ben jij op zoek naar een accountmanager functie waarin je de intermediair bent tussen B2B afnemers en een succesvolle particuliere auto importeur met een rijke historie? Lees dan snel verder!

BEKIJK DE VACATURE