Zijkant van een blauwe Lexus CT 200h

WERKEN BIJ LOUWMAN & PARQUI B.V.

VACATURES

Ben je ook geïnteresseerd in een baan bij Louwman & Parqui B.V. ? Kijk dan hieronder om te zien of er een passende functie voor je is.

WERKEN BIJ LOUWMAN & PARQUI B.V.

Uiteraard wil Louwman & Parqui Lexus een nog stevigere positie in de markt geven. Door de ambitieuze doelstellingen van Lexus in Europa zal dit zeker gaan lukken. Door de medewerkers in de organisatie wordt hard aan deze doelstelling gewerkt.

Werken bij Louwman & Parqui is erg prettig. De medewerkers tonen een hoge mate van betrokkenheid en zijn tevreden over hun werkgever. Een recent medewerkers-tevredenheidsonderzoek gaf een score van 7,9!

Ben je ook geïnteresseerd in een baan bij Louwman & Parqui B.V. ? Kijk dan hieronder om te zien of er een passende functie voor je is, of stuur een open sollicitatie met C.V. naar HRM@lexus.nl

Voor meer informatie kun je contact opnemen met de afdeling HRM van Louwman & Parqui B.V. (0162-585 900). Contactpersoon: Geraldine de Winter.

VACATURE(S)

THE NEWS HUB


 

 
  NLNL vacature 1

15-11-2018

ADMINISTRATIEF MEDEWERKER (TIJDELIJK)

Doorzie jij snel logistieke processen, werk je secuur en ben je goed in Excel? Dan komen wij graag met jou in contact voor het invullen van de tijdelijke vacature administratief medewerker op de afdeling Fleetsales & Leasing bij Louwman & Parqui, importeur Toyota en Lexus.

BEKIJK DE VACATURE


 

 
  NLNL vacature 1

05-11-2018

PR OFFICER

Voel jij je als PR officer thuis in een uitdagende, veranderende omgeving? Ben jij dié PR specialist die in teamverband niet alleen PR taken borgt, maar ook effectief bijdraagt aan het creëren van meer zichtbaarheid van Toyota en Lexus - ook buiten de non-automotive media?

BEKIJK DE VACATURE


 

 
  NLNL vacature 1

17-09-2018

USED CAR MANAGER

Voor Toyota en Lexus zoeken wij een ervaren Used Car manager die verantwoordelijk is voor het vormgeven en implementeren van het Louwman & Parqui Used Car beleid.

BEKIJK DE VACATURE


 

 
  NLNL vacature 1

03-09-2018

MARKETING COMMUNICATION HBO MEEWERKSTAGE BIJ LEXUS

We zoeken voor de periode januari 2019 tot en met juli 2019 een HBO-student (studierichting Marketing / Communication) voor een meewerkstage in het Lexus Marketing Team.

BEKIJK DE VACATURE


 

 
  NLNL vacature 1

22-08-2018

MARKETING HBO MEEWERKSTAGE

Voor de periode januari 2019 tot en met juli 2019 zoeken wij een HBO student (studierichting Marketing/ Commerciële Economie/ Small Business & Retail Management) voor een meewerkstage bij Louwman & Parqui op de afdeling Product- & Propositie Marketing Toyota.

BEKIJK DE VACATURE


 

 
  NLNL vacature 1

22-08-2018

HBO MEEWERKSTAGE MARKETING COMMUNICATION BIJ TOYOTA

We zoeken voor de periode januari 2019 tot en met juli 2019 een HBO-student (studierichting Marketing / Communication) die graag een meewerkstage (geen onderzoek) bij Toyota wil doen voor de afdeling Marketing Communication.

BEKIJK DE VACATURE


 

 
  NLNL vacature 1

07-03-2018

DIGITAL & DATA HBO MEEWERKSTAGE BIJ TOYOTA EN LEXUS

Ga jij de uitdaging aan om samen met onze ervaren Digital Channel Managers de content en het gebruikersgemak van www.toyota.nl en www.lexus.nl te verbeteren? Dan is de stage bij Toyota en Lexus Nederland echt iets voor jou!

BEKIJK DE VACATURE