Zijkant van een blauwe Lexus CT 200h

WERKEN BIJ LOUWMAN & PARQUI B.V.

VACATURES

Ben je ook geïnteresseerd in een baan bij Louwman & Parqui B.V. ? Kijk dan hieronder om te zien of er een passende functie voor je is.

WERKEN BIJ LOUWMAN & PARQUI B.V.

Uiteraard wil Louwman & Parqui Lexus een nog stevigere positie in de markt geven. Door de ambitieuze doelstellingen van Lexus in Europa zal dit zeker gaan lukken. Door de medewerkers in de organisatie wordt hard aan deze doelstelling gewerkt.

Werken bij Louwman & Parqui is erg prettig. De medewerkers tonen een hoge mate van betrokkenheid en zijn tevreden over hun werkgever. Een recent medewerkers-tevredenheidsonderzoek gaf een score van 7,9!

Ben je ook geïnteresseerd in een baan bij Louwman & Parqui B.V. ? Kijk dan hieronder om te zien of er een passende functie voor je is, of stuur een open sollicitatie met C.V. naar HRM@lexus.nl

Voor meer informatie kun je contact opnemen met de afdeling HRM van Louwman & Parqui B.V. (0162-585 900). Contactpersoon: Geraldine de Winter.

VACATURE(S)

THE NEWS HUB


  

  
    NLNL vacature 1

13-02-2020

BRAND- EN CAMPAGNEMANAGER LEXUS

Als brand- en campagne manager stel je samen met het reclame- en mediabureau het marketing communicatieplan op en brief je de bureaus op effectieve en efficiënte, 360 graden marketingcommunicatie campagne, waarbij je de balans tussen branding en conversie sturing goed bewaakt.

BEKIJK DE VACATURE


  

  
    NLNL vacature 1

21-01-2020

JUNIOR PROPOSITIEMANAGER

Als Junior Propositiemanager Toyota & Lexus ben jij verantwoordelijk voor het creëren en implementeren van onderscheidende, klantgerichte en duurzame proposities. Je richt je hierbij op de particuliere klant, zakelijke klant of klant die kiest voor private lease.

BEKIJK DE VACATURE