Zijkant van een blauwe Lexus CT 200h

WERKEN BIJ LOUWMAN & PARQUI B.V.

VACATURES

Ben je ook geïnteresseerd in een baan bij Louwman & Parqui B.V. ? Kijk dan hieronder om te zien of er een passende functie voor je is.

WERKEN BIJ LOUWMAN & PARQUI B.V.

Uiteraard wil Louwman & Parqui Lexus een nog stevigere positie in de markt geven. Door de ambitieuze doelstellingen van Lexus in Europa zal dit zeker gaan lukken. Door de medewerkers in de organisatie wordt hard aan deze doelstelling gewerkt.

Werken bij Louwman & Parqui is erg prettig. De medewerkers tonen een hoge mate van betrokkenheid en zijn tevreden over hun werkgever. Een recent medewerkers-tevredenheidsonderzoek gaf een score van 7,9!

Ben je ook geïnteresseerd in een baan bij Louwman & Parqui B.V. ? Kijk dan hieronder om te zien of er een passende functie voor je is, of stuur een open sollicitatie met C.V. naar HRM@lexus.nl

Voor meer informatie kun je contact opnemen met de afdeling HRM van Louwman & Parqui B.V. (0162-585 900). Contactpersoon: Geraldine de Winter.

VACATURE(S)

THE NEWS HUB

NLNL vacature 1

03-01-2018

PROJECTMANAGER ACCESSOIRES LEXUS EN TOYOTA

Ben jij een ster in het ontwikkelen en optimaliseren van proposities en fan van auto’s? Krijg jij er energie van om met pakkende marketingproposities kansen te creëren en ben je projectmatig en analytisch sterk? Dan ben jij misschien wel de nieuwe Productmanager Accessoires Lexus en Toyota!

BEKIJK DE VACATURE

NLNL vacature 1

02-01-2018

PROJECT MANAGER NEW MOBILITY

Zin om buiten de gebaande paden van de auto-industrie te werk te gaan? En ben jij de Project Manager die Toyota en Lexus als duurzame speler op de markt weet te zetten? Lees dan snel verder voor de vacature bij Louwman & Parqui.

BEKIJK DE VACATURE

NLNL vacature 1

27-11-2017

HBO MEEWERKSTAGE SALES OPERATIONS

Beantwoord jij komend voorjaar alle vragen die de Toyota en Lexus dealers hebben over onze modellen, de levertijden, specificaties, voorraad en ombouwmogelijkheden? Draag je bij aan de efficiënte levering van onze producten en de realisatie van de beoogde marktaandelen en verkoopaantallen? Word stagiair bij Sales Operations!

BEKIJK DE VACATURE

NLNL vacature 1

04-10-2017

MEEWERKSTAGE VOOR AANKOMEND ENGINEER

Ben jij de aankomende engineer die in de technische vraagstukken waar de Toyota en Lexus dealer niet uitkomt duikt?

BEKIJK DE VACATURE