Zijkant van een blauwe Lexus CT 200h

WERKEN BIJ LOUWMAN & PARQUI B.V.

VACATURES

Ben je ook geïnteresseerd in een baan bij Louwman & Parqui B.V. ? Kijk dan hieronder om te zien of er een passende functie voor je is.

WERKEN BIJ LOUWMAN & PARQUI B.V.

Uiteraard wil Louwman & Parqui Lexus een nog stevigere positie in de markt geven. Door de ambitieuze doelstellingen van Lexus in Europa zal dit zeker gaan lukken. Door de medewerkers in de organisatie wordt hard aan deze doelstelling gewerkt.

Werken bij Louwman & Parqui is erg prettig. De medewerkers tonen een hoge mate van betrokkenheid en zijn tevreden over hun werkgever. Een recent medewerkers-tevredenheidsonderzoek gaf een score van 7,9!

Ben je ook geïnteresseerd in een baan bij Louwman & Parqui B.V. ? Kijk dan hieronder om te zien of er een passende functie voor je is, of stuur een open sollicitatie met C.V. naar HRM@lexus.nl

Voor meer informatie kun je contact opnemen met de afdeling HRM van Louwman & Parqui B.V. (0162-585 900). Contactpersoon: Geraldine de Winter.

VACATURE(S)

THE NEWS HUB

NLNL vacature 1

17-07-2018

ADMINISTRATIEF MEDEWERKER

Vind jij het leuk om commercieel bezig te zijn én om je handen uit de mouwen te steken? Ben je een teamspeler die in de dynamiek van een zeer levendig en actief autobedrijf koers kan houden? Dan is Louwman Exclusive op zoek naar jou!

BEKIJK DE VACATURE

NLNL vacature 1

25-06-2018

EERSTE AUTOMONTEUR MET APK BIJ IMPORTEUR TOYOTA EN LEXUS

Als eerste in Nederland aan de allernieuwste Toyota en Lexus modellen werken? Dat is voorbehouden aan de eerste automonteur die werkt bij Louwman & Parqui, de importeur van Toyota en Lexus. Jouw droombaan? Solliciteer dan op de vacature.

BEKIJK DE VACATURE

NLNL vacature 1

07-03-2018

DIGITAL & DATA HBO MEEWERKSTAGE BIJ TOYOTA EN LEXUS

Ga jij de uitdaging aan om samen met onze ervaren Digital Channel Managers de content en het gebruikersgemak van www.toyota.nl en www.lexus.nl te verbeteren? Dan is de stage bij Toyota en Lexus Nederland echt iets voor jou!

BEKIJK DE VACATURE