Zijkant van een blauwe Lexus CT 200h

WERKEN BIJ LOUWMAN & PARQUI B.V.

VACATURES

Ben je ook geïnteresseerd in een baan bij Louwman & Parqui B.V. ? Kijk dan hieronder om te zien of er een passende functie voor je is.

WERKEN BIJ LOUWMAN & PARQUI B.V.

Uiteraard wil Louwman & Parqui Lexus een nog stevigere positie in de markt geven. Door de ambitieuze doelstellingen van Lexus in Europa zal dit zeker gaan lukken. Door de medewerkers in de organisatie wordt hard aan deze doelstelling gewerkt.

Werken bij Louwman & Parqui is erg prettig. De medewerkers tonen een hoge mate van betrokkenheid en zijn tevreden over hun werkgever. Een recent medewerkers-tevredenheidsonderzoek gaf een score van 7,9!

Ben je ook geïnteresseerd in een baan bij Louwman & Parqui B.V. ? Kijk dan hieronder om te zien of er een passende functie voor je is, of stuur een open sollicitatie met C.V. naar HRM@lexus.nl

Voor meer informatie kun je contact opnemen met de afdeling HRM van Louwman & Parqui B.V. (0162-585 900). Contactpersoon: Geraldine de Winter.

VACATURE(S)

THE NEWS HUB


 

 
  NLNL vacature 1

23-04-2019

MARKETING COMMUNICATION / CAMPAGNE HBO MEEWERKSTAGE

We zoeken voor de periode augustus 2019 tot en met januari 2020 een HBO-student (studierichting Marketing / Communication) die graag een meewerkstage (geen onderzoek) bij Toyota wil doen voor de afdeling Marketing Communication.

BEKIJK DE VACATURE


 

 
  NLNL vacature 1

25-02-2019

AUTOMOTIVE MANAGEMENT & SERVICE HBO MEEWERKSTAGE

Ben jij de aankomende engineer die in de technische vraagstukken waar de Toyota en Lexus dealer niet uitkomt duikt? Help jij hen op weg of zoek jij de verbinding met Toyota Europe of wellicht Toyota Japan? Als dat jou aanspreekt dan is de stage bij het High Tech Center binnen de afdeling After Sales Service echt iets voor jou!

BEKIJK DE VACATURE


 

 
  NLNL vacature 1

14-12-2018

AFTER SALES MARKETING HBO MEEWERKSTAGE

We zoeken een HBO meewerk stagiair voor de periode februari 2019 tot juni 2019 die een passie heeft voor Automotive en inzicht en kennis heeft van toekomstige ontwikkelingen. Een student die zelfstandig kan werken en in het bezit is van een geldig rijbewijs B.

BEKIJK DE VACATURE