Zijkant van een blauwe Lexus CT 200h

WERKEN BIJ LOUWMAN & PARQUI B.V.

VACATURES

Ben je ook geïnteresseerd in een baan bij Louwman & Parqui B.V. ? Kijk dan hieronder om te zien of er een passende functie voor je is.

WERKEN BIJ LOUWMAN & PARQUI B.V.

Uiteraard wil Louwman & Parqui Lexus een nog stevigere positie in de markt geven. Door de ambitieuze doelstellingen van Lexus in Europa zal dit zeker gaan lukken. Door de medewerkers in de organisatie wordt hard aan deze doelstelling gewerkt.

Werken bij Louwman & Parqui is erg prettig. De medewerkers tonen een hoge mate van betrokkenheid en zijn tevreden over hun werkgever. Een recent medewerkers-tevredenheidsonderzoek gaf een score van 7,9!

Ben je ook geïnteresseerd in een baan bij Louwman & Parqui B.V. ? Kijk dan hieronder om te zien of er een passende functie voor je is, of stuur een open sollicitatie met C.V. naar HRM@lexus.nl

Voor meer informatie kun je contact opnemen met de afdeling HRM van Louwman & Parqui B.V. (0162-585 900). Contactpersoon: Geraldine de Winter.

VACATURE(S)

THE NEWS HUB


 

 
  NLNL vacature 1

16-06-2020

HBO MEEWERKSTAGE AFTER SALES MARKETING

De Automotive After Sales sector is aan een sterke verandering onderhevig. Meer en meer elektrische modellen komen op de markt. Abonnementsvormen voor gebruik en onderhoud van auto’s nemen een steeds grotere vlucht, auto’s worden steeds meer “connected” en consumenten zijn meer dan ooit online aanwezig. Op onze afdeling After Sales Marketing spelen wij continue in op onder andere deze ontwikkelingen. Spreekt het jou aan om hier aan bij te dragen en om ons hier mee te helpen? Dan is deze meewerkstage echt iets voor jou.

BEKIJK DE VACATURE


 

 
  NLNL vacature 1

16-06-2020

HBO MEEWERKSTAGE MARKETING COMMUNICATION

Toyota en Lexus: Branding – Campagnes – Content- Merkactivatie – Evenementen - Photoshop. Als dat de items zijn waar jij enthousiast van wordt, die jou aanspreken en waaraan je samen met ervaren campagnemanagers wil werken, word dan stagiair bij in het Campagneteam bij Marketing Communication!

BEKIJK DE VACATURE


 

 
  NLNL vacature 1

16-06-2020

HBO COMMUNICATIE MEEWERKSTAGE

Heb jij een passie voor mensen in beweging krijgen? En kun jij niet wachten jouw theoretische kennis nu ook echt te gaan uitvoeren? Word dan stagiair bij Louwman College!

BEKIJK DE VACATURE


 

 
  NLNL vacature 1

16-06-2020

HBO TECHNISCH COMMERCIEEL MEEWERKSTAGE / AFSTUDEERSTAGE

Heb jij een passie voor mobiliteit? Staat hierbij de klant voor jou altijd centraal en wil jij deze klant elke dag een beetje beter kunnen bedienen? Kan jij daarnaast niet wachten jouw theoretische kennis nu ook echt te gaan uitvoeren? Word dan stagiair bij Louwman & Parqui!

BEKIJK DE VACATURE