Zijkant van een blauwe Lexus CT 200h

WERKEN BIJ LOUWMAN & PARQUI B.V.

VACATURES

Ben je ook geïnteresseerd in een baan bij Louwman & Parqui B.V. ? Kijk dan hieronder om te zien of er een passende functie voor je is.

WERKEN BIJ LOUWMAN & PARQUI B.V.

Uiteraard wil Louwman & Parqui Lexus een nog stevigere positie in de markt geven. Door de ambitieuze doelstellingen van Lexus in Europa zal dit zeker gaan lukken. Door de medewerkers in de organisatie wordt hard aan deze doelstelling gewerkt.

Werken bij Louwman & Parqui is erg prettig. De medewerkers tonen een hoge mate van betrokkenheid en zijn tevreden over hun werkgever. Een recent medewerkers-tevredenheidsonderzoek gaf een score van 7,9!

Ben je ook geïnteresseerd in een baan bij Louwman & Parqui B.V. ? Kijk dan hieronder om te zien of er een passende functie voor je is, of stuur een open sollicitatie met C.V. naar HRM@lexus.nl

Voor meer informatie kun je contact opnemen met de afdeling HRM van Louwman & Parqui B.V. (0162-585 900). Contactpersoon: Geraldine de Winter.

VACATURE(S)

THE NEWS HUB

NLNL vacature 1

17-05-2018

ADMINISTRATIEF MEDEWERKER

Doorzie jij snel logistieke processen, werk je secuur en ben je goed in Excel? Dan komen wij graag met jou in contact voor het invullen van de tijdelijke vacature administratief medewerker op de afdeling Fleetsales & Leasing bij Louwman & Parqui, importeur Toyota en Lexus.

BEKIJK DE VACATURE

NLNL vacature 1

12-03-2018

ACCOUNTMANAGER FLEETSALES & LEASING

Voor Toyota en Lexus zoeken wij dé business partner voor fleetowners, lease- en verhuurmaatschappijen en public accounts die ons Fleetsales & Leasing klantenbestand uitbreidt en onderhoudt.

BEKIJK DE VACATURE

NLNL vacature 1

07-03-2018

DIGITAL & DATA HBO MEEWERKSTAGE BIJ TOYOTA EN LEXUS

Ga jij de uitdaging aan om samen met onze ervaren Digital Channel Managers de content en het gebruikersgemak van www.toyota.nl en www.lexus.nl te verbeteren? Dan is de stage bij Toyota en Lexus Nederland echt iets voor jou!

BEKIJK DE VACATURE

NLNL vacature 1

07-03-2018

COMMUNICATIE HBO MEEWERKSTAGE PRESS & PUBLIC AFFAIRS

Ben jij nieuwsgierig, een organisator pur sang en houd jij je hoofd koel in hectische situaties? Dan is de stage bij Press & Public Affairs bij Toyota en Lexus Nederland echt iets voor jou.

BEKIJK DE VACATURE

NLNL vacature 1

01-03-2018

MANAGER AFTER SALES MARKETING & COMMERCIE

Heb jij de drive om commercieel succesvol te zijn? En ben jij de inspirerende manager die met zijn team de commerciële doelstellingen voor onderdelen, accessoires en services binnen het Toyota en Lexus dealernetwerk realiseert? Bij Louwman & Parqui heten we je van harte welkom!.

BEKIJK DE VACATURE

NLNL vacature 1

27-02-2018

PRODUCT- & PROPOSITIEMANAGER

Jouw eigen ideeën over de snelweg zien rijden, of in een commercial terug zien komen. Iets om trots op te zijn toch? Ben je daarnaast toe aan de tweede stap in je carrière? Bekijk dan de vacature van Product- & Propositiemanager voor Toyota!

BEKIJK DE VACATURE

NLNL vacature 1

03-01-2018

PRODUCTMANAGER ACCESSOIRES LEXUS EN TOYOTA

Ben jij een ster in het ontwikkelen en optimaliseren van proposities en fan van auto’s? Krijg jij er energie van om met pakkende marketingproposities kansen te creëren en ben je projectmatig en analytisch sterk? Dan ben jij misschien wel de nieuwe Productmanager Accessoires Lexus en Toyota!

BEKIJK DE VACATURE

NLNL vacature 1

04-10-2017

MEEWERKSTAGE VOOR AANKOMEND ENGINEER

Ben jij de aankomende engineer die in de technische vraagstukken waar de Toyota en Lexus dealer niet uitkomt duikt?

BEKIJK DE VACATURE