Zijkant van een blauwe Lexus CT 200h

WERKEN BIJ LOUWMAN & PARQUI B.V.

VACATURES

Ben je ook geïnteresseerd in een baan bij Louwman & Parqui B.V. ? Kijk dan hieronder om te zien of er een passende functie voor je is.

WERKEN BIJ LOUWMAN & PARQUI B.V.

Uiteraard wil Louwman & Parqui Lexus een nog stevigere positie in de markt geven. Door de ambitieuze doelstellingen van Lexus in Europa zal dit zeker gaan lukken. Door de medewerkers in de organisatie wordt hard aan deze doelstelling gewerkt.

Werken bij Louwman & Parqui is erg prettig. De medewerkers tonen een hoge mate van betrokkenheid en zijn tevreden over hun werkgever. Een recent medewerkers-tevredenheidsonderzoek gaf een score van 7,9!

Ben je ook geïnteresseerd in een baan bij Louwman & Parqui B.V. ? Kijk dan hieronder om te zien of er een passende functie voor je is, of stuur een open sollicitatie met C.V. naar HRM@lexus.nl

Voor meer informatie kun je contact opnemen met de afdeling HRM van Louwman & Parqui B.V. (0162-585 900). Contactpersoon: Geraldine de Winter.

VACATURE(S)

THE NEWS HUB


 

 
  NLNL vacature 1

08-03-2019

MEDEWERKER CONTRACTBEHEER AUTOMOTIVE SALES OPERATIONS (CENTRAAL BESTEL)

Als medewerker contractbeheer ben je een belangrijke schakel tussen importeur, dealerbedrijven en leasemaatschappijen voor de levering van auto’s voor de zakelijke markt en Private Lease.

BEKIJK DE VACATURE


 

 
  NLNL vacature 1

04-03-2019

TECHNISCH TRAINER LOUWMAN COLLEGE

Heb jij passie voor auto’s en techniek en ben jij in staat om medewerkers nog beter te maken? Heb jij visie op leren en ontwikkelen en krijg jij energie van het trainersvak? Lees dan snel verder en solliciteer op deze bijzonder interessante vacature.

BEKIJK DE VACATURE


 

 
  NLNL vacature 1

25-02-2019

AUTOMOTIVE MANAGEMENT & SERVICE HBO MEEWERKSTAGE

Ben jij de aankomende engineer die in de technische vraagstukken waar de Toyota en Lexus dealer niet uitkomt duikt? Help jij hen op weg of zoek jij de verbinding met Toyota Europe of wellicht Toyota Japan? Als dat jou aanspreekt dan is de stage bij het High Tech Center binnen de afdeling After Sales Service echt iets voor jou!

BEKIJK DE VACATURE


 

 
  NLNL vacature 1

20-02-2019

PRESS EN PUBLIC AFFAIRS COMMUNICATIE HBO MEEWERKSTAGE

Ben jij nieuwsgierig, een organisator pur sang en houd jij je hoofd koel in hectische situaties? Dan is de stage bij Press & Public Affairs bij Toyota en Lexus Nederland echt iets voor jou.

BEKIJK DE VACATURE


 

 
  NLNL vacature 1

20-02-2019

MARKETING COMMUNICATION / CAMPAGNE HBO MEEWERKSTAGE

We zoeken voor de periode augustus 2019 tot en met januari 2020 een HBO-student (studierichting Marketing / Communication) die graag een meewerkstage (geen onderzoek) bij Toyota wil doen voor de afdeling Marketing Communication.

BEKIJK DE VACATURE


 

 
  NLNL vacature 1

07-01-2019

SOCIAL MEDIA & CONTENTCREATIE MEEWERKSTAGE

Influencer Marketing - Social Media - Online Marketing – Branding – Storytelling – Evenementen. Zijn dat de items waar jij tijdens jouw meewerkstage aan wil werken en heb je het gevoel voor de online wereld? Word dan stagiair in het Social Media & Contentcreatie team van Toyota en Lexus Nederland.

BEKIJK DE VACATURE


 

 
  NLNL vacature 1

14-12-2018

AFTER SALES MARKETING HBO MEEWERKSTAGE

We zoeken een HBO meewerk stagiair voor de periode februari 2019 tot juni 2019 die een passie heeft voor Automotive en inzicht en kennis heeft van toekomstige ontwikkelingen. Een student die zelfstandig kan werken en in het bezit is van een geldig rijbewijs B.

BEKIJK DE VACATURE


 

 
  NLNL vacature 1

05-11-2018

PR OFFICER

Voel jij je als PR officer thuis in een uitdagende, veranderende omgeving? Ben jij dié PR specialist die in teamverband niet alleen PR taken borgt, maar ook effectief bijdraagt aan het creëren van meer zichtbaarheid van Toyota en Lexus - ook buiten de non-automotive media?

BEKIJK DE VACATURE


 

 
  NLNL vacature 1

07-03-2018

DIGITAL & DATA HBO MEEWERKSTAGE BIJ TOYOTA EN LEXUS

Ga jij de uitdaging aan om samen met onze ervaren Digital Channel Managers de content en het gebruikersgemak van www.toyota.nl en www.lexus.nl te verbeteren? Dan is de stage bij Toyota en Lexus Nederland echt iets voor jou!

BEKIJK DE VACATURE