Zijkant van een blauwe Lexus CT 200h

WERKEN BIJ LOUWMAN & PARQUI B.V.

VACATURES

Ben je ook geïnteresseerd in een baan bij Louwman & Parqui B.V. ? Kijk dan hieronder om te zien of er een passende functie voor je is.

WERKEN BIJ LOUWMAN & PARQUI B.V.

Uiteraard wil Louwman & Parqui Lexus een nog stevigere positie in de markt geven. Door de ambitieuze doelstellingen van Lexus in Europa zal dit zeker gaan lukken. Door de medewerkers in de organisatie wordt hard aan deze doelstelling gewerkt.

Werken bij Louwman & Parqui is erg prettig. De medewerkers tonen een hoge mate van betrokkenheid en zijn tevreden over hun werkgever. Een recent medewerkers-tevredenheidsonderzoek gaf een score van 7,9!

Ben je ook geïnteresseerd in een baan bij Louwman & Parqui B.V. ? Kijk dan hieronder om te zien of er een passende functie voor je is, of stuur een open sollicitatie met C.V. naar HRM@lexus.nl

Voor meer informatie kun je contact opnemen met de afdeling HRM van Louwman & Parqui B.V. (0162-585 900). Contactpersoon: Geraldine de Winter.

VACATURE(S)

THE NEWS HUB


 

 
  NLNL vacature 1

07-01-2019

SOCIAL MEDIA & CONTENTCREATIE MEEWERKSTAGE

Influencer Marketing - Social Media - Online Marketing – Branding – Storytelling – Evenementen. Zijn dat de items waar jij tijdens jouw meewerkstage aan wil werken en heb je het gevoel voor de online wereld? Word dan stagiair in het Social Media & Contentcreatie team van Toyota en Lexus Nederland.

BEKIJK DE VACATURE


 

 
  NLNL vacature 1

14-12-2018

AFTER SALES MARKETING HBO MEEWERKSTAGE

We zoeken een HBO meewerk stagiair voor de periode februari 2019 tot juni 2019 die een passie heeft voor Automotive en inzicht en kennis heeft van toekomstige ontwikkelingen. Een student die zelfstandig kan werken en in het bezit is van een geldig rijbewijs B.

BEKIJK DE VACATURE


 

 
  NLNL vacature 1

05-11-2018

PR OFFICER

Voel jij je als PR officer thuis in een uitdagende, veranderende omgeving? Ben jij dié PR specialist die in teamverband niet alleen PR taken borgt, maar ook effectief bijdraagt aan het creëren van meer zichtbaarheid van Toyota en Lexus - ook buiten de non-automotive media?

BEKIJK DE VACATURE


 

 
  NLNL vacature 1

17-09-2018

USED CAR MANAGER

Voor Toyota en Lexus zoeken wij een ervaren Used Car manager die verantwoordelijk is voor het vormgeven en implementeren van het Louwman & Parqui Used Car beleid.

BEKIJK DE VACATURE


 

 
  NLNL vacature 1

07-03-2018

DIGITAL & DATA HBO MEEWERKSTAGE BIJ TOYOTA EN LEXUS

Ga jij de uitdaging aan om samen met onze ervaren Digital Channel Managers de content en het gebruikersgemak van www.toyota.nl en www.lexus.nl te verbeteren? Dan is de stage bij Toyota en Lexus Nederland echt iets voor jou!

BEKIJK DE VACATURE