1. Zakelijk
  2. Lease rijders
Een Lexus als volgende leaseauto?

Zakelijk lease

Lexus maakt de keuze voor een volgende leaseauto wel heel gemakkelijk. Met financieel aantrekkelijke, zuinige Lexus modellen, voorzien van zelfopladende hybride technologie. Bereken snel uw bijtelling!

VOORDELEN VAN EEN LEXUS

Een Lexus staat bekend om zijn luxe uitrusting, uitstekende prestaties, bewezen betrouwbaarheid en gedurfde design. Een geweldige leaseauto. Met zelfopladende hybride technologie, hét alternatief voor diesel. Veel koppel dankzij de elektromotor en toch zuinig. De CO2-uitstoot is laag, evenals de ‘total cost of ownership’.
LEASERIJDER

WAAROM EEN LEXUS LEASEAUTO?

  • Betaalbare luxe
  • Kostenbesparing
  • Geavanceerde zelfopladende hybride technologie
  • Standaard Red Carpet Treatment
LEASERIJDER

Betaalbare luxe

Bij Lexus is luxe altijd standaard. Of u nu kiest voor de UX 250h, executive sedan ES 300h of baanbrekende SUV’s NX en RX 450h. U profiteert altijd van een standaard automaat, cruise control, dual-zone climate control, zelfopladende hybride technologie, veel actieve veiligheid, een audiosysteem van Panasonic en een met leder bekleed stuurwiel. Bereken hieronder uw bijtelling, bekijk de lease prijslijst en verbaas u over hoeveel luxe een Lexus standaard heeft.
LEASERIJDER

Kostenbesparing

Met een Lexus profiteert u van minder kosten. In tegenstelling tot een dieselauto heeft een Lexus geen dure roetfilters en complexe NOx-reductiesystemen nodig. De krachtige elektromotor en zuinige benzinemotor zorgen voor een lage uitstoot terwijl u ook nog eens gemiddeld 1 op 20 rijdt. De accu wordt tijdens het rijden opgeladen. U hoeft dus niet met een snoer en stekker in de weer. En omdat de elektromotor ook een remmende functie heeft, slijten de remmen minder snel. Verder heeft een hybride Lexus geen startmotor, traditionele dynamo en distributieriem nodig. En wat er niet is, kan ook niet kapotgaan.
LEASERIJDER

Geavanceerde hybride technologie

Lexus loopt al jaren voorop met zelfopladende hybride technologie. Al onze hybride modellen leveren wereldwijd een bijdrage aan het terugdringen van CO2-emissies. Ook reduceren we hiermee uitstoot van stikstofoxiden (NOx) en fijnstof (PM), schadelijke stoffen die de lokale luchtkwaliteit in uw woonomgeving negatief beïnvloeden. U profiteert van de soepele en stille prestaties van de krachtige elektromotor en zuinige benzinemotor die elkaar afwisselen zonder dat u dit merkt. Laden doet een Lexus zelf, bijvoorbeeld tijdens het remmen. Vervolgens krijgt u er extra elektrische kilometers bij. Op die manier rijdt u afwisselend elektrisch of op de zuinige benzinemotor en bespaart u brandstof. 

 

LEASERIJDER

Red carpet treatment

Bij Lexus streven we er altijd naar om uw verwachtingen te overtreffen. Dat geldt voor onze modellen maar zeker ook voor onze service. Die is van het allerhoogste niveau en geïnspireerd op ‘omotenashi, het Japanse woord voor gastvrijheid. Een eeuwenoude Japanse filosofie waarmee we anticiperen op uw wensen en behoeften, nog voordat deze ontstaan. Alle Lexus modellen leveren we standaard met ons befaamde Red Carpet Treatment, inclusief een haal- en brengservice bij onderhoud en gratis vervangend vervoer. Onze dealers scoren dan ook een 9,2 gemiddeld in klanttevredenheidsonderzoeken (TNS NIPO).