DESIGN

TOEKOMSTVISIE

Onze moedige en conceptuele manier van denken vormt een belangrijke voedingsbodem voor Lexus. Bekijk een aantal projecten die een kijkje geven in de toekomst, met een geheel eigen, onvoorspelbare energie. Projecten die het onmogelijke mogelijk maken.

VAN GEWOON NAAR BUITENGEWOON

Kijk hoe we dankzij onze unieke fantasie de zwaartekracht overwonnen met het SLIDE hoverboard, hoe we het avontuur aangingen met het SPORT YACHT Concept en de toekomst tegemoet vliegen met de Valerian SKYJET. Met de multi-stage hybride motor in de toonaangevende LC 500h hebben we zelfs een nieuwe dimensie gegeven aan luxueus rijplezier.

 • TOEKOMSTVISIE

  SPORT YACHT

  Als gepassioneerde Master Driver rijdt Akio Toyoda zeker niet alleen met auto's. Nieuwsgierig als hij is, kijkt hij met een schuin oog naar alle voertuigen. Zelfs naar jachten en speedboten. Al heel lang is hij liefhebber van de kracht en soepele vaareigenschappen van de mooiste schepen.

  Hij had het idee dat een high-performance jacht met een eigen styling een fantastische, luxueuze toevoeging zou zijn aan de lifestyle van Lexus. Met het Lexus Sport Yacht hebben we dat idee daadwerkelijk uitgevoerd. Iedereen aan boord!

 • TOEKOMSTVISIE

  SLIDE

  Maak kennis met het SLIDE hoverboard: een nieuwe manier van bewegen. Dit volslagen nieuwe, futuristische skateboard is ontwikkeld door de beste designers. Om SLIDE te kunnen maken werden een aantal bestaande technologieën aangepast. Dat leverde bovendien meerdere technische innovaties op.

  We wilden krachtige, elektromagnetische Maglev technologie onderbrengen in een gestroomlijnd skateboard. Dat betekende dat we op zoek moeten naar precies de juiste combinatie van supergeleiders, magneten en vloeibare stikstof. Voor elke stap heeft het team de mogelijkheden en het potentieel van de technoligie verder op te rekken.

Next steps