1. Elektrisch rijden
  2. Pioniers in elektrische mobiliteit
PIONIERS IN ELEKTRISCHE MOBILITEIT

DE AANDRIJVING DIE BIJ U PAST

Al meer dan 15 jaar ontwikkelt Lexus technologie van wereldklasse, die het gebruiksgemak voor de mens en de maatschappij als geheel ten goede komt.

PIONIERS IN ELEKTRISCHE MOBILITEIT

TOONAANGEVENDE TECHNOLOGIE

Sinds onze eerste luxe sedan meer dan dertig jaar geleden op de markt kwam, is Lexus uitgegroeid tot synoniem voor uitzonderlijk design, kwaliteit en luxe. Misschien nog wel belangrijker is onze reputatie van pionier en marktleider in de elektrificatie van het premium segment.

Al meer dan 15 jaar ontwikkelt Lexus technologie van wereldklasse, die het gebruiksgemak voor de mens en de maatschappij als geheel ten goede komt. Als voorloper op het gebied van elektrische mobiliteit stelden wij nieuwe normen met baanbrekende innovaties zoals het tweetraps reductietandwiel en onze zelfopladende Full Hybrid aandrijflijn.

PIONIERS IN ELEKTRISCHE MOBILITEIT

TAKUMI MEESTERS

De hypermoderne technologie van onze elektrisch aangedreven voertuigen wordt gecombineerd met het traditionele vakwerk van onze 'Takumi' ambachtslieden. Hun oog voor detail is zichtbaar in elk detail, van vlekkeloze, met de hand geschuurde lak op de carrosserie tot de stofvrije assemblage van elektrische componenten.

Tijdens elke rit geniet u van het comfort van handgestikt leder met een design dat is geïnspireerd op ‘sashiko’, een traditionele Japanse vorm van stiksel die de bekleding zeer stevig maakt, en tegelijkertijd een geheel eigen stijl toevoegt aan het interieur.

Om perfectie te kunnen garanderen, wordt uw auto tot slot meerdere malen grondig geïnspecteerd. Het elektrische tijdperk staat voor tijdloze kwaliteit.

PIONIERS IN ELEKTRISCHE MOBILITEIT

LF-30 CONCEPT CAR

Bij Lexus willen we niet op onze lauweren rusten. Daarom introduceerden we onlangs de LF-30 Electrified Concept. De LF-30 staat voor een nieuwe vorm van rijplezier, met volledig op de bestuurder gerichte bediening en een even elegant als futuristisch design. Hij stoelt op meer dan twee decennia ervaring met elektrificatie en beschikt over elektromotoren in elk wiel, steering-by-wire en Lexus Advanced Posture Control. Daarmee staat de LF-30 Electrified Concept garant voor een volstrekt unieke rijervaring.

Een innovatief interieur dat met autonome technologieën en een nieuw, geavanceerd bedieningsconcept zorgt voor een verdere evolutie van uw rijplezier. Bedieningsinterfaces van een nieuwe generatie bieden functies die reageren op uw handbeweging en displays die met behulp van Augmented Reality informatie over uw auto zichtbaar maken. De helderheid van de zijruiten kunt u naar wens instellen, zodat u kunt kiezen tussen een vrij uitzicht op uw omgeving, of meer privacy wanneer u zich even wil afzonderen.