COMPLEET NIEUWE AANDRIJFLIJN

PLUG-IN HYBRIDE

Onze revolutionaire, nieuwe Lexus Plug-in Hybrid technologie combineert krachtige hybride prestaties met de voordelen van een uitstekend rijdende elektrische auto (EV). Hiermee bent u zowel in de hybride als in de EV rijmodus verzekerd van uitzonderlijk rijcomfort, een volledig elektrische actieradius en maximale vrijheid wanneer opladen even niet mogelijk is.

    Parallax Image 1 Blended Performance

PLUG-IN HYBRIDE

EFFICIËNTE PRESTATIES

Met een plug-in hybride van Lexus heeft u de beschikking over twee krachtbronnen: een benzinemotor en een batterij met extra grote capaciteit. Wanneer deze is opgeladen, dan kunt u uw hybride Lexus rijden als een volledig batterij elektrische (BEV) auto. Raakt de batterij leeg, dan combineert de aandrijflijn voor maximale efficiency het vermogen van de benzinemotor met de beproefde zelfopladende hybride technologie van Lexus. U kunt ook zelf de batterij snel weer bijladen.

    Parallax Image 2 Breakthrough Power

PLUG-IN HYBRIDE

REVOLUTIONAIRE KRACHT

De nieuwe Lexus NX Plug-In Hybrid stoelt op meer dan 15 jaar ervaring op het gebied van elektrificatie. Voor aandrijving zorgt de zelfopladende Lexus hybride technologie van de vierde generatie. Een belangrijk onderdeel daarvan is een batterij met extra grote capaciteit van 18kWh, waarmee de nieuwe NX in de EV (Electric Vehicle) modus ongeveer 64 kilometer volledig elektrisch kan afleggen.

De geavanceerde PCU (Power Control Unit) is 20% krachtiger, maar ook 10% lichter dan de vorige generatie. De PCU houdt de rijomstandigheden in de gaten en verdeelt op intelligente wijze het vermogen. Het resultaat: een verbeterde efficiency, lagere emissies en optimale prestaties.

    Parallax Image 3 Convenient Charging

PLUG-IN HYBRIDE

SIMPEL OPLADEN

Bij een plug-in hybride kunt u de batterij opladen door de auto met een kabel aan te sluiten op een oplaadpunt. U kunt uw auto thuis opladen, of gebruikmaken van het uitgebreide netwerk van laadpunten in Europa. Zo kunt u zonder brandstof te verbruiken rijden totdat de batterij leeg is, zonder schadelijke emissies en met een significante besparing op uw brandstofkosten. Wanneer de batterij leeg is, dan kunt u deze zelf weer opladen of gebruikmaken van de zelfopladende hybride aandrijflijn om uw rit te vervolgen.

De nieuwe Lexus NX kunt u thuis opladen via een normaal stopcontact. Beter, sneller en veiliger is het gebruik van een Wallbox of laadpaal van de Lexus Oplaadservice. De Lexus Oplaadservice ontzorgt u hierbij volledig. Ook onderweg zijn er duizenden publieke laadpalen beschikbaar, in zowel binnen- als buitenland. U vindt deze in de app van de Lexus Oplaadservice. Inclusief het vermogen, beschikbaarheid hiervan en de kosten.

    Parallax Image 4 Pioneers In Electrified

PLUG-IN HYBRIDE

PIONIERS IN ELECTRIFICATIE

Wij zijn ervan overtuigd dat de elektrificatie van onze mobiliteit cruciaal is om het broeikaseffect tegen te gaan. Mede daarom hebben we onszelf als bedrijf ten doel geteld om voor 2050 volledig emissievrij te zijn. Sinds de introductie van de RX 400h, 's werelds eerste geëlektrificeerde model in het premium segment, heeft Lexus voorop gelopen in de ontwikkeling en het stimuleren van het gebruik van milieubewuste hybrides. Maar we willen niet alleen de emissies van onze auto's terugdringen. Ons voornemen is om onze fabrieken voor 2050 volledig emissievrij te hebben gemaakt, met bovendien een minimaal verbruik van water.

    2022 lexus all new nx badge reveal

BELEEF DE WERELDPREMIERE VAN DE COMPLEET NIEUWE LEXUS NX

Beleef opnieuw de opwinding van de recente online onthulling van de nieuwe Lexus NX.