es pre sales hero

DE NIEUWE ES 300h ZELFOPLADENDE HYBRIDE

GEWAAGDE ELEGANTIE

Een zelfopladende hybride die in elke bocht zorgt voor een lach op uw gezicht. De nieuwe ES 300h geeft een gewaagde twist aan een auto die altijd al bekend stond om zijn stijl en luxueuze comfort. Dankzij zijn vermogen en controle voelt u zich achter het stuur altijd opperbest, ongeacht uw bestemming

MAAK KENNIS MET DE ES 300h

Het elegante, coupé-achtige silhouet van de nieuwe ES 300h verhult een zakensedan die verlangt naar de weg. Als vanzelf worden uw ogen geleid naar de spannend vormgegeven, nieuwe grille, de opvallende koplampen en onderscheidende velgen. Met zijn dynamische design geeft deze auto de bestuurder direct vertrouwen. Dankzij zijn slimme technologie voelt u zich achter het stuur de nieuwe ES veiliger en meer in controle dan ooit.

VOEL DE PRESTATIES

ELEKTROMOTOR

De elektromotor levert een vermogen van 88 kW (120 DIN pk) en een direct beschikbaar 202 Nm.

BENZINEMOTOR

Een 2,5 liter benzinemotor levert een vermogen van 131 kW (178 DIN pk) en een maximum koppel van 221 Nm.

HYBRIDE PRESTATIES

Accelereer van 0-100 km/u in 8,9 seconden, op weg naar een topsnelheid van 180 km/u. Daarbij kunt u in de EV (Electric Vehicle) modus ongeveer de helft van de tijd volledig emissievrij rijden.

    self charging power and refinement image

DE NIEUWE ES 300h ZELFOPLADENDE HYBRIDE

ZELFOPLADEND VERMOGEN EN LUXUEUS COMFORT

Ga volledig op in de rijbeleving en vergeet dat u achter het stuur van een auto zit. Een auto die zuiniger en milieubewuster is dan de meeste conventionele zakensedans. De veelgeprezen, zelfopladende Lexus hybride technologie van de vierde generatie laadt de batterij op tijdens het rijden en staat garant voor krachtige acceleraties, zonder dat u de auto hoeft op te laden, of zorgen heeft over uw actieradius. Geniet van fluisterstil rijden in de EV (Electric Vehicle) modus én van hoogstaand rijcomfort op de snelweg. Het buitengewoon soepele rijgedrag is rustgevender dan ooit, mede dankzij de verder geperfectioneerde aerodynamica van de auto, slim gewichtmanagement en de verbeterde achterwielophanging.

    anticipating your needs image

DE NIEUWE ES 300h ZELFOPLADENDE HYBRIDE

ANTICIPEREN OP UW WENSEN

In de nieuwe ES 300h wordt u omringd door meer technologie dan ooit. Veel van deze technologie is ontwikkeld volgens onze Omotenash filosofie, een eeuwenoude Japanse traditie op gebied van gastvrijheid, die anticipeert op de wensen van een gast nog voordat deze ontstaan. Een voorbeeld hiervan is de airconditioning die minuscuul kleine nanoe® X deeltjes toevoegt aan de lucht in het interieur. Dit vermindert de kans op virussen en bacteriën, voorkomt nare luchtjes en heeft een weldadig effect op de huid en het haar van de inzittenden. Een ander voorbeeld is de Digital Side View Monitor die een breed en helder blikveld biedt, ook in het donker en bij regenachtig weer.

    better connected image

DE NIEUWE ES 300h ZELFOPLADENDE HYBRIDE

VOLLEDIG CONNECTED

Ervaar het gemak en de gemoedsrust die u krijgt van de mogelijkheid om via Lexus Link uw eigen ritten te volgen en het onderhoud van uw auto goed te plannen. Navigeer door de straten van de stad en nadat u heeft geparkeerd, wijst de Lexus Link u de weg naar uw eindbestemming. Met Apple CarPlay® en Android Auto® bedient u de apps op uw smartphone via het 12,3" touchscreen, dat iets naar voren is geplaatst met oog op bereikbaarheid en bedieningsgemak voor de bestuurder.

    in safe hands image

DE NIEUWE ES 300h ZELFOPLADENDE HYBRIDE

IN VEILIGE HANDEN

Het Lexus Safety System + (LSS+) van de nieuwe ES 300h omvat een aantal baanbrekende functies. Zo houdt de functie Intersection Turn Assist bij het afslaan op een kruispunt aankomend verkeer en overstekende voetgangers voor u in de gaten. Ook beschikt u over Emergency Steering Assist die u ondersteunt bij het sturen wanneer zich onverwachts een voetganger in uw rijbaan bevindt. Een primeur voor de nieuwe ES 300h is de functie Curve Speed Reduction, die automatisch afremt wanneer de snelheid voor een bocht moet worden verlaagd. Tot slot helpt het Bladescan® Adaptive High-beam System u eerder andere weggebruikers en verkeersborden op te merken, zonder dat u tegemoetkomend verkeer verblindt.

    interior harmony image

DE NIEUWE ES 300h ZELFOPLADENDE HYBRIDE

HARMONIEUS INTERIEUR

Neem plaats achter het stuur van de nieuwe ES 300h en ervaar een bijzonder gevoel van harmonie. Geniet van het oog voor detail en het pure vakmanschap van de fameuze Lexus ‘Takumi’ ambachtslieden. De weelderige lederen bekleding is nu leverbaar in een aantal nieuwe, stijlvolle dessins. Ook de perfect afgewerkte decoratiepanelen versterken de uitstraling van een interieur dat met de hand is afgewerkt. Het interieur vormt een harmonieus geheel met een rustgevende ambiance met de rust en het comfort van een luxe huiskamer.

    passenger enjoyment image

DE NIEUWE ES 300h ZELFOPLADENDE HYBRIDE

PLEZIER VOOR UW PASSAGIERS

Ook uw passagiers zullen de unieke ambiance van de nieuwe ES 300h direct ervaren. Onder meer dankzij een beenruimte van bijna een meter achterin, met elektrisch verstelbare en verwarmbare zitplaatsen die bediend worden via een paneel in de middenarmsteun. Of geniet van het vermaarde Mark Levinson® Premium Surround Sound System met zijn zeventien luidsprekers, een perfect alternatief voor een verder fluisterstil interieur.

    easy financing solutions image

DE NIEUWE ES 300h ZELFOPLADENDE HYBRIDE

GEMAKKELIJKE FINANCIERINGSMOGELIJKHEDEN

Met diverse producten voor financiering, verzekering, onderhoud en zelfs banden maken de flexibele Lexus Easy financieringsoplossingen het rijden en onderhouden van uw Lexus eenvoudiger dan ooit. Het zijn niet alleen onze auto's die Lexus uniek maken; ook de ‘Omotenashi’ filosofie die de basis vormt voor alles wat we doen en die ervoor zorgt dat u zich als klant speciaal en gewaardeerd voelt. Zoals het hoort voor elke gast.