VAN CONCEPT TOT COUPE

LEXUS LC

De LC is een adembenemende, luxe coupé, ontworpen en ontwikkeld voor een spannend nieuw tijdperk.

MAAK KENNIS MET DE LC

Als er ooit een auto is geweest die een onvergetelijke indruk kan maken op al uw zintuigen, dan is het wel de nieuwe Lexus LC. We hebben alles in het werk gesteld om van de enthousiast ontvangen LF-LC concept car een fantastische productieversie te maken.

De Lexus LC is niet zomaar een 2+2 coupé die u betovert met een prachtig design. Een team van 4.000 ontwerpers en technici heeft de auto tot in detail geperfectioneerd om u een uitzonderlijke rijervaring te bieden.

 • Bereken uw inruilwaarde in 2 stappen

  Wat kunt u verwachten?

  Direct uw inruilwaarde
  100% vrijblijvend
  Vanuit officiële Lexus dealer
 • LEXUS ZELFOPLADENDE HYBRIDE

  DE HYBRIDE DIE GEDACHTEN LEEST

  De multi-stage hybride technologie maakt gebruik van kunstmatige intelligentie om de bedoelingen van de bestuurder te interpreteren. Het systeem kiest de ideale versnelling voor soepel rijcomfort, of voor een bijna eindeloze acceleratie. Dit is de hybride die gedachten leest.

 • LEXUS ZELFOPLADENDE HYBRIDE

  DE HYBRIDE DIE HET HART SNELLER DOET SLAAN

  Dit is de hybride die het hart sneller doet slaan. Dat is te danken aan de kracht van een 3,5 liter V6 en twee efficiënte elektromotoren. Door soepel samen te werken, accelereert u in slechts 4,7 seconden van 0 tot 100 km/u. Het resultaat: adembenemende prestaties die het hart sneller doen slaan.

LC 500h dd89627f-0a47-48b3-a473-63b6d8f6e880

Sleep om de auto te draaien

Kies uitvoering LC 500h LC 500h incl Touring Pack LC 500h
250
Topsnelheid (km/h)
4.7
Acceleratie 0-100 km/h (sec)

VAN CONCEPT TOT COUPÉ

De LC is een adembenemende, nieuwe luxe coupé, ontworpen en gemaakt voor een nieuw tijdperk. Hij werd tot het uiterste geperfectioneerd door een team van meer dan 4.000 designers en technici, met als resultaat een uitzonderlijke rijervaring en een adembenemend uiterlijk.

OVERTREFT ALLE VERWACHTINGEN

Bij de ontwikkeling van de nieuwe LC hebben we niets aan het toeval overgelaten. Op het gebied van design en de onderliggende technologie is in geen enkel opzicht een compromis gesloten. Daarmee is de LC klaar om alle verwachtingen te overtreffen, als voorbode van een spannend nieuw tijdperk voor Lexus.

 • BELEEF DE LC

  De getoonde content kan afwijken van de werkelijkheid

ZOEK EEN LEXUS DEALER

ANDERE MODELLEN