VAN CONCEPT TOT COUPE

LEXUS LC

De LC is een adembenemende, luxe coupé, ontworpen en ontwikkeld voor een spannend nieuw tijdperk.

MAAK KENNIS MET DE LC

Als er ooit een auto is geweest die een onvergetelijke indruk kan maken op al uw zintuigen, dan is het wel de nieuwe Lexus LC. We hebben alles in het werk gesteld om van de enthousiast ontvangen LF-LC concept car een fantastische productieversie te maken.

De Lexus LC is niet zomaar een 2+2 coupé die u betovert met een prachtig design. Een team van 4.000 ontwerpers en technici heeft de auto tot in detail geperfectioneerd om u een uitzonderlijke rijervaring te bieden.

 • Bereken uw inruilwaarde in 2 stappen

  Wat kunt u verwachten?

  Direct uw inruilwaarde
  100% vrijblijvend
  Vanuit officiële Lexus dealer
 • 
 

 
  Bovenkant van een Lexus LC 500h
  • Fraai gevormde coupé

   De voor Lexus kenmerkende grille wordt geflankeerd door unieke koplampen, terwijl de lage motorkap van de LC te danken is aan het compacte ontwerp. Aan de achterzijde loopt de daklijn taps toe tussen brede wielkasten die de gespierde uitstraling van de auto versterken.

  • Sensationele motoren

   De combinatie van een 5,0-liter V8 benzinemotor en een 10-traps Direct Shift transmissie geeft de LC 500 een verbazingwekkende respons. De LC 500h beschikt over 's werelds eerste Multi Stage Hybrid aandrijflijn: een 3,5-liter V6 benzinemotor in combinatie met een geavanceerde elektromotor.

  • Sensationele krachtbron

   De LC 500h beschikt over 's werelds eerste Multi Stage Hybrid aandrijflijn. Deze bestaat uit een combinatie van een 3,5-liter V6 benzinemotor en een geavanceerde elektromotor. Deze aandrijflijn levert zeer efficiënte, maar tegelijkertijd ook dynamische prestaties.

  • Lichtgewicht technologie

   Voor het dak en de portierframes van de LC wordt gebruikgemaakt van een uitzonderlijk stevige, lichte kunststof die is versterkt met carbonfiber. De portieren, het kofferdeksel en de motorkap zijn vervaardigd uit lichtgewicht aluminium. De rest van de carrosserie bestaat voor het grootste deel uit staal met een hoge treksterkte.

  • Takumi vakmanschap

   Ontdek de prachtige handgestikte details en zorgvuldig gekozen materialen in de LC, van magnesium schakelpaddles en de met Alcantara afgewerkte portierpanelen tot de perfect met leder afgewerkte versnellingspook.

  • Intelligente technologie

   Het op de LDA geïnspireerde display met 3D-effect, een nieuw multimediasysteem met Touch Pad en het Head-Up kleurendisplay houden u van alles op de hoogte.

WAAROM KIEZEN VOOR DE LC 500h?

BELEEF DE LC

Bij de ontwikkeling van de nieuwe LC hebben we niets aan het toeval overgelaten. Op het gebied van design en de onderliggende technologie is in geen enkel opzicht een compromis gesloten. Daarmee is de LC klaar om alle verwachtingen te overtreffen, als voorbode van een spannend nieuw tijdperk voor Lexus.

 • BELEEF DE LC

  De getoonde content kan afwijken van de werkelijkheid

ANDERE MODELLEN