1. Modellen
SNELLE LINKS
SNELLE LINKS

Lexus es

HIJ PAKT JE

PRIJS VANAF

€57.995,-

(INCL. BTW)

ONTDEK DE ES

FOTOGALERIJ LEXUS ES

Bekijk de luxe, het comfort en het bijzondere design van de nieuwe ES 300h.

Details die de ES zo bijzonder maken

BLIND SPOT MONITOR
DIGITALE BUITENSPIEGELS
LEXUS SAFETY SYSTEM + / 5-STAR NCAP RATING
OMOTENASHI ONTVANGST
NIEUWE VELGEN EN LAKKLEUREN
NIEUWE LED VERLICHTING

BLIND SPOT MONITOR

Radarsensoren in de achterbumper registreren achteropkomend verkeer in andere rijbanen, dat in de buitenspiegels onzichtbaar blijft. Zodra u richting aangeeft om van rijbaan te veranderen en er rijdt een voertuig in uw dode hoek, dan verschijnt in de desbetreffende buitenspiegel een waarschuwingssignaal.

DIGITALE BUITENSPIEGELS

De prestaties van de camera voor de digitale buitenspiegels zijn verbeterd. Om het zicht te verbeteren in situaties met wisselende lichtomstandigheden, wordt ruisonderdrukking toegepast voor een zo scherp mogelijk beeld. Ook zorgen knipperende LED's voor minder hinderlijke reflecties in de camera.

LEXUS SAFETY SYSTEM + / 5-STAR NCAP RATING

De nieuwe ES 300h is uitgerust met het verder verbeterde Lexus Safety System +. Met dit systeem is het alsof u een persoonlijke co-piloot heeft, die in elke situatie waakt over uw veiligheid. In druk stadsverkeer én op de snelweg. Overdag en in het donker, op kruispunten, in bochten en tijdens het wisselen van rijbaan. Nieuw is een functie als Emergency Steering Assist, terwijl het systeem beter in staat is de markering van uw rijbaan te herkennen. De gevoeligheid van de camera en radar is verbeterd, waardoor het Pre-Collision System nu overdag ook motorfietsen detecteert en in het donker zelfs voetgangers opmerkt.

OMOTENASHI ONTVANGST

Nog voordat u instapt is de nieuwe ES 300h bezig u te verwelkomen. Zodra u op de auto afloopt, lichten de portiergrepen op om u te begroeten en wordt de grond onder de portieren verlicht om te voorkomen dat u in een plas stapt. Om het instappen te vergemakkelijken, heeft de nieuwe ES brede achterportieren. Aan boord beschikken u en uw passagiers over het comfort van een airconditioning dat minuscule nanoe® deeltjes in het interieur brengt, om het haar en de huid van alle inzittenden te bevochtigen.

NIEUWE VELGEN EN LAKKLEUREN

Voor de nieuwe ES 300h zijn nieuwe velgen ontwikkeld, die het design van de auto extra versterken. De ES 300h Comfort beschikt standaard over 17" (Comfort) en 18" (optioneel voor Comfort, standaard voor Executive) lichtmetalen velgen. Ook zijn twee sprankelende nieuwe lakkleuren beschikbaar: de kleur Sonic Platinum doet het spel van schaduw en licht op de carrosserie volledig tot zijn recht komen, terwijl met Sonic Grey een fraaie hoogglans metallic kleur aan het palet is toegevoegd Voor de ES 300h F SPORT is de prachtige kleur Sapphire Blue beschikbaar, in combinatie met nieuwe 19" lichtmetalen velgen in hoogglans zwart, passend bij de dynamisch vormgegeven F SPORT grille.

NIEUWE LED VERLICHTING

Voor de nieuwe ES 300h zijn ook de koplampen opnieuw vormgegeven. De fraaie, slankere LED koplampen met drie lenzen bieden een markante aanblik en zijn voorzien van BladeScan® AHS (Adaptive High-beam System). De koplampen zijn vooral vlakker geworden, met een aangepast binnenwerk voor een grotere lichtopbrengst. Onder beide koplampen bevindt zich de voor Lexus kenmerkende L-vormige LED dagrijverlichting.

Maak kennis met de ES

Een unieke uitstraling

COUPE-ACHTIG SILHOUET
HOGE TORSIESTIJFHEID / LICHTGEWICHT CARROSSERIE
HANDSFREE BEDIENBARE ACHTERKLEP
LED ACHTERLICHTEN

COUPE-ACHTIG SILHOUET

De opwindend vormgegevenES 300h rekent af met bestaande opvattingen over premium sedans. Vanuit onze nieuwe designfilosofie is hij lager, breder en slanker geworden. De ES 300h heeft een coupé-achtig silhouet, met een interieur dat even ruim en luxueus is als dat van een topklasse sedan.

HOGE TORSIESTIJFHEID / LICHTGEWICHT CARROSSERIE

Voor een comfortabele en stabiele wegligging heeft de carrosserie van de ES 300h een enorm hoge torsiestijfheid. Voor de constructie van het chassis maakt Lexus als eerste in dit segment gebruik van Laser Screw Welding, met bovendien meer gelijmde verbindingen. Daarbij is het gewicht door het gebruik van lichtgewicht aluminium en gewicht laag gebleven, wat bijdraagt aan een betere brandstofefficiency. Het chassis en de carrosserie zijn aan elkaar gekoppeld met een stabilisatiebeugel in de motorruimte en een V-vormige beugel aan de voorzijde van de achterwielophanging, wat heeft geresulteerd in een hoge mate van rijcomfort en voortreffelijke rijeigenschappen.

HANDSFREE BEDIENBARE ACHTERKLEP

De op afstand bedienbare en snel openende achterklep biedt extra gebruiksgemak wanneer u uw handen vol boodschappen heeft. De achterklep kunt u openen en sluiten door uw voet te bewegen onder een sensor onder de achterbumper. U hoeft slechts de Smart Key bij u te dragen.

LED ACHTERLICHTEN

De achterlichten van de nieuwe ES zijn voorzien van de nieuwste LED technologie en maken de auto direct herkenbaar, met de kenmerkende L-vorm en kristalachtige verlichting.

Maak kennis met de ES

Een unieke uitstraling

HEAD-UP DISPLAY
DRIVE MODE SELECT
INTEGRATIE SMARTPHONE
LEDEREN STUURWIEL

HEAD-UP DISPLAY

De ES beschikt over een extra breed Head-up display, op basis van technologie die werd ontwikkeld voor straaljagers. Hiermee worden belangrijke rijgegevens onopvallend en in kleur in uw blikveld op de voorruit geprojecteerd. Het beeld is zo scherp en duidelijk dat u de informatie zelfs in fel zonlicht kunt aflezen.

DRIVE MODE SELECT

De schakelaar voor Drive Mode Select bevindt zich naast het instrumentarium. Zo kunt u vanuit de bestuurdersstoel deze functie comfortabel bedienen zonder uw houding te veranderen. Standaard kunt u kiezen uit de rijmodi Eco, Normal en Sport. In de ES 300h F SPORT heeft u vijf keuzes: Eco, Normal, Custom, Sport S en Sport.

INTEGRATIE SMARTPHONE

Via Apple CarPlay® of Android Auto® kunt u in de nieuwe ES 300h eenvoudig de apps van uw smartphone weergeven en bedienen op het centrale display.

LEDEREN STUURWIEL

Omdat het stuurwiel en de versnellingspook belangrijk zijn voor uw rijbeleving, hebben onze ontwerpers voor de ontwikkeling van het stuurwiel van de ES 300h nauw samengewerkt met een van de Takumi ambachtslieden. Daarbij is met name aandacht gegeven aan de vorm van het stuur en het middengedeelte, dat bijdraagt aan een optimaal stuurgevoel en meer stabiliteit. Voor koudere jaargetijden is stuurverwarming beschikbaar en het stuur is tevens voorzien van geïntegreerde bediening voor audio, telefoon, het multi-information display, Dynamic Radar Cruise Control, en Lane Tracing Assist.

Maak kennis met de ES

Een unieke uitstraling

10 AIRBAGS

10 AIRBAGS

Het veiligheidsniveau in de nieuwe ES 300h wordt verder verhoogd met de aanwezigheid van tien airbags. Dit zijn onder meer frontairbags voor de bestuurder en passagier, knie-airbags, zijairbags voor en achter en gordijnairbags die de volledige zijkant van de auto beslaan.

Maak kennis met de ES

De zelfopladende hybride

10 JAAR GARANTIE OP IEDERE LEXUS

Vertrouwen en zekerheid. Dat is wat iedere autorijder mag verwachten bij het kopen en rijden van een nieuwe Lexus. Daarom biedt Lexus tot 10 jaar garantie op iedere Lexus. Daarmee rijdt u jaar op jaar volledig zorgeloos door. Dat is een van de vele voorbeelden van het ultieme comfort en de zekerheid die u krijgt bij Lexus.

Kies uit verschillende mogelijkheden om uw ES te rijden

Kopen

Bereken eenvoudig en snel online de inruilwaarde van uw huidige auto. En ontdek direct wat u zou moeten bijbetalen om in een gloednieuwe Lexus te kunnen rijden. 

Leasen

Lexus Financial Services biedt diverse lease vormen voor zowel de zakelijke als particuliere rijder. Ontdek de leasevorm die het beste bij uw behoefte past.

Financieren

Met het Lexus Betaalplan kiest u voor zekerheid. Door de vaste looptijd met een vast maandbedrag en een vaste rente weet u precies waar u aan toe bent.

Documentatie

Brochure
 
ES

Prijzen en specificaties
 
ES