1. Modellen
 2. ES
SNELLE LINKS

Lexus es

HIJ PAKT JE
 

Prijs vanaf

€ 61.995,-

(INCL. BTW)

ONTDEK DE ES

Als executive sedan die stijl en luxueus comfort voorop stelt, krijgt de nieuwe ES 300h een gewaagd tintje met zijn spannend vormgegeven, nieuwe grille en opvallende triple-LED koplampen. De combinatie van voortreffelijk weggedrag, een zelfopladende hybride aandrijflijn van de vierde generatie en het nieuwste Lexus Safety System + staat garant voor onvergetelijke momenten achter het stuur. Deze nieuwste generatie van de ES 300h is opnieuw verbeterd, met de modernste multimedia en connectiviteit, met de frisse nieuwe kleurcombinatie Ammonite Sand voor het interieur en een compleet nieuw model, de ES 300h F SPORT Design.

ES FOTOGALERIJ

Maak kennis met de luxe, het rijcomfort en het aansprekende design van de Lexus ES 300h.

prestaties

ZEER STIJF EN LICHTGEWICHT PLATFORM

Voor een comfortabele en stabiele wegligging hebben de carrosserie en het chassis van de ES 300h een enorm hoge torsiestijfheid. Voor de constructie van het chassis maakt Lexus als eerste in dit segment gebruik van Laser Screw Welding, met bovendien meer gelijmde verbindingen. Daarbij is het gewicht door het gebruik van lichtgewicht aluminium laag gebleven, wat bijdraagt aan betere prestaties. Een stabilisatiebeugel in de motorruimte en een verstevigde beugel voor de achterwielophanging verhogen de torsiestijfheid van de auto nog eens extra.
Veiligheid

5 STERREN VAN EURO-NCAP / 10 AIRBAGS

Bij zijn introductie werd de ES 300h door Euro NCAP uitgeroepen tot veiligste auto in de categorieën Grote gezinsauto’s en Hybride/elektrische auto's. Dankzij innovatieve technologieën zoals het Lexus Safety System +, met onder meer een geavanceerd Pre-Collision System, werd de ES 300h door Euro NCAP beoordeeld met de maximaal haalbare 5 sterren. Voor maximale veiligheid beschikt de ES bovendien standaard over 10 airbags, waaronder frontairbags voor bestuurder en passagiers, zijairbags voor en achter en gordijnairbags over de volledige lengte van het inzittendengedeelte.

 

ZELFVERZEKERD DESIGN

COUPÉ-ACHTIGE DAKLIJN, GEWAAGDE GRILLE

Als executive sedan die stijl en luxueus comfort voorop stelt, krijgt de nieuwe ES 300h een gewaagd tintje met zijn spannend vormgegeven, nieuwe grille en opvallende triple-LED koplampen. Het individuele karakter van de ES is voor een belangrijk deel te danken aan de elegante daklijn. Deze is evenzeer geïnspireerd op een sportieve coupé als op een ruime sedan en benadrukt het lage zwaartepunt en de verbeterde aerodynamische eigenschappen van de auto. Onderscheidende velgen en de nieuwe lakkleur Sonic Grey zijn een perfecte aanvulling op de doordachte sportiviteit van deze nieuwste generatie van de ES 300h.
INNOVATIEVE TECHNOLOGIE

12,3” TOUCH-SCREEN, LEXUS PREMIUM NAVIGATIESYSTEEM

Met duidelijke 3D graphics en meerdere mogelijkheden om plattegronden weer te geven. U kunt onderweg zoeken naar bezienswaardigheden en kaartmateriaal eenvoudig updaten met 'Over The Air' technologie. Het Lexus Premium navigatiesysteem wordt getoond op een 12,.3" breed display. Via het navigatiesysteem kunt u ook gebruikmaken van online diensten zoals actuele verkeersinformatie, beschikbaarheid van parkeerplaatsen, het dichtstbijzijnde tankstation, weersverwachting en Google Search.
 • 10 JAAR GARANTIE OP IEDERE LEXUS

  Vertrouwen en zekerheid. Dat is wat iedere autorijder mag verwachten bij het kopen en rijden van een nieuwe Lexus. Daarom biedt Lexus tot 10 jaar garantie op iedere Lexus. Daarmee rijdt u jaar op jaar volledig zorgeloos door. Dat is een van de vele voorbeelden van het ultieme comfort en de zekerheid die u krijgt bij Lexus.

Kies uit verschillende mogelijkheden om uw ES te rijden

Documentatie

 • Brochure
   
  ES

  Prijzen en specificaties
   
  ES