1. Modellen
  2. RZ
  3. Innovatieve technologie

INNOVATIEVE TECHNOLOGIE

DE NIEUWE RZ

LEXUS LINK PREMIUM CONNECTIVITY

Zolang u eigenaar bent van de RZ 450e profiteert u kosteloos van de voordelen van Lexus Link Standard Connectivity. Gedurende vier jaar na aanschaf kunt u ook gratis gebruikmaken van het Lexus Link Premium Connectivity Pack, na deze periode kunt u desgewenst een abonnement afsluiten. Het pack geeft u de beschikking over functies als:

  • Cloud-based navigatie & Voice Assistant
  • Actuele verkeersinformatie
  • Beschikbaarheid parkeerplaatsen en -garages
  • Remote Climate: bij alle uitvoeringen van de RZ 450u kunt u op afstand de stuur- en stoelverwarming en de temperatuur in het interieur instellen

DE NIEUWE RZ

MARK LEVINSON® SOUND MET 13 LUIDSPREKERS

Het nieuwe Mark Levinson® Premium Surround System van de RZ 450e is met zijn dertien luidsprekers afgestemd op de akoestische eigenschappen van het interieur. Het systeem omvat onder meer een subwoofer met een diameter van 224 mm en heeft een totaal versterkt vermogen van 1.800 watt. De kwaliteit van het 12-kanaals geluid is vergelijkbaar met die van een volwaardige home-theatre installatie en wordt verder verbeterd door Clari-Fi™, een functie die geluid herstelt wat verloren gaat bij het comprimeren van MP3-bestanden.

Met behulp van Android Auto of Apple CarPlayTM (draadloos) kunt u aan boord van de nieuwe RZ 450e eenvoudig de apps op uw smartphone bedienen via het 14" touchscreen. U beschikt ook over een draadloze oplader die de batterij van uw smartphone 50 procent sneller oplaadt dan voorheen. Uitermate praktisch voor alle passagiers is de aanwezigheid van vijf USB-poorten, waarvan drie voorin en twee op de achterzijde van de middenconsole.

De RZ 450e is uitgerust met onze e-Latch technologie, een elektronische ontgrendeling voor de portieren. Het systeem is gekoppeld aan de Blind Spot Monitor om Safe Exit Assist te kunnen inschakelen. Deze functie voorkomt dat passagiers het portier openen wanneer een andere auto of een fietser van achteren nadert. Berekeningen van Lexus laten zien dat dit systeem meer dan 95 procent van de ongevallen die zich voordoen bij het openen van de portieren, kan helpen voorkomen.