1. Modellen
 2. RZ
 3. Overzicht

RZ Comfort Line

SUV

Lexus RZ
Prijs vanaf
€ 57.995,-
Private lease per maand vanaf
€ 919,-
 • Smart entry and start system
 • 18” lichtmetalen velgen met 235/60 banden
 • Stoelverwarming voor
WLTP
480 km
17 kWh/100km
300e
Lexus RZ
Sonic White metallic (085)

POST https://dxp-webcarconfig.lexus-europe.com/v1/compare-v2/nl/nl

Read timed out

BELANGRIJKSTE KENMERKEN

 • DIRECT4 AANDRIJVINGSCONTROLE

  De RZ 450e beschikt over het nieuwe DIRECT4 All Wheel Drive Control, dat samenwerkt met de e-Axles op de voor- en achteras. Dit intelligente, door Lexus ontwikkelde systeem balanceert voortdurend de tractie van alle vier de wielen en verdeelt de aandrijfkracht automatisch en naadloos. Dit resulteert in moeiteloze prestaties en een stabiel rijgedrag, waarbij de gebruiksvriendelijke bediening zorgt voor een groter gevoel van verbondenheid tussen mens en machine. De verdeling van het koppel over de voor- en achteras kan in enkele milliseconden volledig verschuiven - sneller dan bij conventionele mechanische systemen. Met een betere communicatie tussen het wegoppervlak en het stuurwiel - of de stuurknuppel - verbetert DIRECT4 tevens de stuurrespons. 

 • LEXUS SAFETY SYSTEM+ VAN DE DERDE GENERATIE

  In de RZ heeft u de beschikking over de geavanceerde actieve veiligheids- en hulpsystemen van het Lexus Safety System+ van de derde generatie. Dit systeem omvat verbeterde en enkele nieuwe functies die nog beter in staat zijn om preventief te reageren op mogelijk gevaar. Nieuw is ook de functie Proactive Driving Assist met Steering Assist en een nieuwe Driver Monitor die reageert wanneer de bestuurder vermoeid raakt, of anderszins is afgeleid. Daarnaast berekent Proactive Driving Assist met behulp van de camera aan de voorzijde de straal van een bocht, om de besturing bij het naderen en insturen van de bocht zorgvuldig op af te stemmen.

 • EXTRA GROOT 14" TOUCHSCREEN / 10" HEAD-UP DISPLAY

  Het 14" HD touchscreen is perfect gepositioneerd om tijdens het rijden op ontspannen wijze te bedienen en behoort tot de grootste displays van dit moment. U heeft er toegang tot functies als navigatie, audio en climate control. Daarnaast worden belangrijke voertuiggegevens via een 10" Head-Up Display in kleur direct op de voorruit geprojecteerd. Zo bekijkt u gemakkelijk aanwijzingen van het navigatiesysteem en instellingen van het audiosysteem, zonder uw ogen van de weg te halen. Dankzij de knoppen op het stuurwiel is de bediening al even eenvoudig. 

Ontdek de RZ in 360°

Klik hier om de auto te draaien Sluiten

Kies uit verschillende mogelijkheden om uw RZ te rijden

* Disclaimer Lexus Private Lease advertentietarieven

Lexus Financial Services leasetarieven worden uitsluitend bij wijze van indicatieve informatie gegeven o.b.v. Lexus Private Lease, 72 maanden, 5.000 km/jaar, wegenbelasting in provincie Gelderland. Alle bedragen zijn inclusief BTW en exclusief brandstof.  Meerkilometerprijs varieert tussen € 0,04 en € 0,23 per km, exacte prijs staat vermeld op de offerte. Aan de berekeningen kunnen geen rechten worden ontleend. Onder voorbehoud van acceptatie. Toetsing en registratie BKR. (Actie)voorwaarden van toepassing. (Prijs)wijzigingen en typefouten voorbehouden. particulier@lexusfs.nl.

Volgens het Belastingplan 2020 wordt de korting op de motorrijtuigenbelasting voor elektrische auto’s en plug-in hybrides vanaf 1 januari 2025 afgebouwd; hierdoor kan het termijnbedrag stijgen gedurende de looptijd van uw leasecontract.

** Disclaimer garantie

Lexus biedt tot 10 jaar of 200.000 km garantie bij onderhoud door een Lexus-dealer of erkend reparateur in Nederland. Op het batterijpakket biedt Lexus tot 15 jaar of 1.000.000 km garantie bij onderhoud door een Lexus-dealer. Vraag jouw dealer naar de voorwaarden of lees de Algemene Voorwaarden online.