Global Hero Desktop

CORONA: INFORMATIE OVER ONZE DIENSTVERLENING

Als Lexus organisatie willen we elke klant mobiel houden en letten we op uw veiligheid. We houden onze kwaliteit graag op het hoogste niveau en vinden het daarom belangrijk om u over de volgende zaken te informeren.

 • Aangescherpte maatregelen bij de Lexus-dealer per 26 februari 2021

  Om verspreiding van het coronavirus zo veel mogelijk te voorkomen, volgen we de richtlijnen van het RIVM nauwgezet op. Elke dag nemen we passende maatregelen om de verspreiding van het coronavirus tegen te gaan, met als doel zo veilig mogelijk te handelen in het belang van uw gezondheid én de gezondheid van Nederland.

 • Onze showrooms zijn op afspraak geopend

  Heeft u interesse in een nieuwe of tweedehands auto? In verband met het coronavirus zijn onze showrooms op afspraak geopend, daarnaast kunnen wij ook op afstand veel voor u betekenen. Onze informatievoorziening kan bijvoorbeeld via telefoon, videoverbinding of e-mail plaatsvinden. Ook kunnen wij u van extra beeld- en videomateriaal voorzien, mocht u interesse hebben in een specifiek voertuig. Onze dealers zijn u graag van dienst voor de verkoop van een auto, inclusief inruil. Uiteraard ook onder voorbehoud van een proefrit of showroombezoek. Een proefrit maken is op afspraak mogelijk bij de dealer en kan eventueel in overleg met de dealer aan huis plaatsvinden. De verkoper kan echter niet meerijden tijdens de proefrit. Voor uw en onze veiligheid nemen we hierbij de nodige maatregelen.

  Reeds gekochte auto's worden gewoon afgeleverd. Heeft u een auto gekocht welke u binnenkort mag ophalen? De dealer neemt contact met u op om een afspraak hierover te maken.

 • Onze werkplaatsen zijn geopend

  Zonder tegenbericht kunnen alle service en onderhoudsafspraken bij onze dealers doorgang vinden. Mocht een afspraak, door onvoorziene omstandigheden, niet kunnen plaatsvinden, dan neemt uw dealer tijdig contact met u op. Wij verzoeken u om afspraken zo veel mogelijk telefonisch te maken of in te plannen via onze online werkplaatsplanner op Lexus.nl.

  Heeft u al een afspraak gepland staan en voelt u zich fit, maar heeft u een kwetsbare gezondheid en/of wilt u liever het contact met andere mensen zoveel mogelijk beperken? Neem dan contact met uw Lexus-dealer op, zodat we naar een passende oplossing kunnen kijken.

  Let op: Voordat u naar uw afspraak gaat, raden wij u aan de website van uw lokale Lexus dealer vooraf te raadplegen. Elke dealer heeft immers maatregelen getroffen ter voorkoming van de verspreiding van het coronavirus. Zo zijn er aangepaste openingstijden en openingsdagen. Een aantal werkplaatsen is gesloten op zaterdag.

VEELGESTELDE VRAGEN