Lexus LC Flare Yellow Edition geeft wow gevoel

LEXUS LC FLARE YELLOW EDITION GEEFT WOW-GEVOEL

 • Lexus introduceert een unieke versie van zijn topklasse coupé LC: de Flare Yellow Edition. Je kan hem direct herkennen aan de exclusieve carrosseriekleur Flare Yellow dat het bijzondere design van de LC extra tot zijn recht laat komen. Ook in het interieur komt de kleur geel terug in zorgvuldig aangebrachte stiksels van de witte lederen stoelbekleding en diverse details.
 •     Lexus LC Flare Yellow Edition geeft wow gevoel uitstraling

  EEN UNIEKE UITSTRALING

  Het bijzondere, aerodynamische design van de Lexus LC wordt extra benadrukt door de Flare Yellow lak. Daarnaast zorgen diverse carbon fibre detals voor een prachtig contrast met de exterieurkleur. Zo is het dak en de achterspoiler uitgerust in het sterke en vederlichte Carbon Fibre Reinforced Plastic. Boven de 80 km/u komt de achterspoiler omhoog en draagt zo bij aan de dynamische rijeigenschappen van de LC. De 21-inch gesmede lichtmetalen wielen maken het uiterlijk helemaal af.

 •     Lexus LC Flare Yellow Edition geeft wow gevoel eigenschappen

  ZEER DYNAMISCHE RIJEIGENSCHAPPEN

  De dynamische rijeigenschappen van de LC worden extra versterkt door het Lexus Dynamic Handling package dat standaard is op de Flare Yellow Edition. Technische innovaties zoals variabele besturing en vierwielbesturing zorgen voor zeer dynamische rijeigenschappen. Een uitstekende balans en het lage zwaartepunt zorgen voor een unieke rijbeleving in een LC. Zowel de LC 500h met krachtige hybrideaandrijving en de LC 500 met atmosferische V8-benzinemotor zijn beschikbaar als Flare Yellow Edition.

 •     Lexus LC Flare Yellow Edition geeft wow gevoel detail

  OOG VOOR DETAIL

  In het interieur komt de kleur geel op subtiele wijze terug in de stiksels van de witlederen stoelbekleding. Daarnaast past Lexus de zwarte deurbekleding aan met gele alcantara inzetstukken. Het stuurwiel, instrumentarium en de middenconsole zijn geel en een mooi contrast met de alcantara hemelbekleding. De bestuurders- en passagiersstoel zijn op tien manieren volledig elektrisch te verstellen. Een head-up display zorgt voor extra gemak tijdens het snel aflezen van relevante informatie.

 •     Lexus LC Flare Yellow Edition geeft wow gevoel detail

  DEBUUT IN PARIJS

  Lexus presenteert de unieke LC 500h Flare Yellow Edition in de stad van de mode; Parijs. De unieke Lexus LC 500h Flare Yellow is van 4 tot en met 14 oktober te zien op de Autosalon van Parijs.