2019 015 Lexus Lounge Brussel beste van Europa

LEXUS LOUNGE BRUSSEL BESTE VAN EUROPA

‘The LOFT by Brussels Airlines and Lexus’ is door de World Travel Awards verkozen tot beste lounge van Europa. De prijs is een aanmoediging voor Lexus en Brussels Airlines om continu te blijven investeren in gastvrije dienstverlening. ‘The LOFT by Brussels Airlines and Lexus’ wil nu de beste lounge ter wereld worden.

 •     2019 015 Lexus Lounge Brussel beste van Europa img 1

  PERSOONLIJKE EN EXCEPTIONELE DIENSTVERLENING

  De grondslag voor de lounge wordt gevormd door Omotenashi; de Japanse filosofie die staat voor persoonlijke en exceptionele dienstverlening. De 2.040 m2 grote lounge biedt plaats aan 500 gasten die van tal van faciliteiten gebruik kunnen maken. Denk bijvoorbeeld aan een unieke chocolade-ervaring gehost door een Neuhaus-meesterchocolatier, ‘At Home SPA’ douchesuites van Grohe, individuele slaapruimtes, een uitgebreid aanbod aan verse en biologische maaltijden en een speciale Mark Levinson high-end audioroom. ‘The LOFT by Brussels Airlines and Lexus’ opende zijn deuren op 25 juni 2018 en wist sindsdien meer dan 450.000 bezoekers te verwelkomen.

 •     2019 015 Lexus Lounge Brussel beste van Europa img 2

  TOEGESPITST OP KLANTBELEVING

  ‘The LOFT by Brussels Airlines and Lexus’ is ontworpen door FITCH: een retail- en merkenadviesbureau dat sinds 1972 bestaat en zich volledig toelegt op klantbeleving. Zo ontwikkelde FITCH ook het designconcept voor het Europese netwerk van Lexus-dealers. FITCH liet zich bij het vormgeven van de Lexus Lounge inspireren door de INTERSECT by Lexus belevingscentra in Tokio, Dubai & New York.

 •     2019 015 Lexus Lounge Brussel beste van Europa img 3

  WORLD'S LEADING AIRPORT LOUNGE

  Voor Lexus betekent de lounge een unieke kans om zijn kernwaarden van design en vakmanschap aan een breed publiek te tonen. Lexus wil zich steeds meer profileren als een wereldwijd luxe lifestylemerk. De volgende stap in deze transitie is de verkiezing van World's Leading Airport Lounge. ‘The LOFT by Brussels Airlines and Lexus’ is een van de genomineerden die kans maakt op deze award. Op de website van de World Travel Awards kan gestemd worden op de bijzondere lounge.

  ‘THE LOFT by Brussels Airlines and Lexus’ bevindt zich in terminal A van Brussels Airport en is dagelijks geopend van 05:00 tot 21:00.