lexus op de autosalon van parijs

LEXUS OP DE AUTOSALON VAN PARIJS 2018

Het regent Lexus primeurs op de Autosalon van Parijs 2018. De volgende 4 Lexus hoogtepunten mag je beslist niet missen.

    lexus op de autosalon van parijs UX 810x540 4

LEXUS UX: COMPACTE CROSSOVER IN PREMIUM C-SEGMENT

Een eerder gepresenteerde Lexus die echter niet op de Autosalon van Parijs mag ontbreken, is de nieuwe Lexus UX. Een compacte crossover in het premium C-segment van de markt. Met een onconventioneel design zoals u dat van Lexus gewend bent. En met een al even opwindend interieur dat voorkomt uit de Japanse traditie van ‘engawa’, waar de grenzen tussen binnen en buiten naadloos in elkaar overgaan.

 •     lexus op de autosalon van parijs ES 810x540 2

  LEXUS ES

  Een Europees debuut is er voor de nieuwe Lexus ES. Een luxe sedan maar met het silhouet van een rank gelijnde coupé. Een verfijnde combinatie van comfort en elegantie. Met de grootste beenruimte in zijn klasse. En uitgerust met een innovatieve, zelfladende hybride aandrijflijn. Een enorme sprong voorwaarts op het gebied van design, luxe, rijplezier en vernieuwende technologie. Vanaf eind 2018 bij de Lexus dealer.

 •     lexus op de autosalon van parijs rc300h

  LEXUS RC 300h

  De nieuwe Lexus RC 300h maakt op de Autosalon van Parijs (4-14 oktober 2018) zijn werelddebuut. De Lexus 300h is vernieuwd en brengt de sterke punten van de onderscheidend gelijnde sportcoupé op een nog hoger plan. Zoals een aangescherpt design en nog betere rijeigenschappen. Grote inspiratiebron was de high-performance coupé Lexus LC. De nieuwe achterlichten zijn hierop gebaseerd, evenals de pijlvormige LED-dagrijverlichting.

 •     lexus op de autosalon van parijs YELLOW 810x540 3

  LEXUS LC FLARE YELLOW EDITION

  Oogverblindend. Dat is de Lexus LC Flare Yellow Edition zonder twijfel. Een design om van te watertanden. Een high-performance 2+2 coupé in de topklasse met markante designkenmerken, zoals de achterlichten met 3D-effect. Uitgevoerd in de gelimiteerde kleur Flare Yellow. Een sportieve kleur die uit maar liefst vijf op elkaar aangebrachte laklagen bestaat. Hierdoor is de gloed ervan intenser dan intens.

  De Lexus LC Flare Yellow Edition is leverbaar als LC 500h met zelfladende hybride aandrijflijn en als LC 500 met de sterkste V8-benzinemotor die Lexus tot nu toe ontwikkelde, namelijk 351 kW/477 pk. Welke u ook kiest, het interieur is weldadig en voor een extra luxe uitstraling voorzien van geelkleurig alcantara.