lexus rc scherper verfijnder

LEXUS RC NU NOG SCHERPER EN VERFIJNDER

Lexus presenteert op de Autosalon van Parijs (4-14 oktober) het doek van de vernieuwde RC 300h. De hybride sportcoupé is nu technisch nog verfijnder door aanpassingen aan het onderstel en de aerodynamica. Daarnaast is het interieur aangepast in stijl van de luxueuze Lexus LC, waarbij verfijnde materialen het interieur sieren.

 •     lexus rc scherper verfijnder GRAN TURISMO

  DE IDEALE GRAN TURISMO

  Sinds 2014 is de Lexus RC 300h een interessante optie voor mensen die een sportieve coupé zoeken met veel comfort en ruimte voor langere reizen. De zogenoemde Gran Turismo is een belangrijke auto voor Lexus en een onderdeel van de strategie om auto’s meer emotie en rijbeleving mee te geven. De RC 300h biedt daarbij de juiste balans tussen een sportief design en moderne, krachtige hybridetechniek.

 •     lexus rc scherper verfijnder EEN VERFIJND DESIGN

  EEN VERFIJND DESIGN

  Het uitgekiende design van de RC 300h behoeft niet veel verbeteringen. Lexus besloot daarom om het uiterlijk van de RC 300h op detailniveau te verbeteren. De aerodynamica werd aangepast, er is een nieuwe voorbumper en de RC heeft nu de Lexus ‘Spindle’- grille. Daarnaast zijn er extra smalle LED-koplampen en -dagrijverlichting toegepast die de krachtige uitstraling van de RC 300h extra benadrukken. Op de hoeken van de achterbumper plaatst Lexus extra luchtopeningen om de stabiliteit en respons te verbeteren. Nieuwe 19-inch lichtmetalen wielen vullen het krachtige uiterlijk perfect aan.

 •     lexus rc scherper verfijnder INTERIEUR OP HOOG NIVEAU

  INTERIEUR OP HOOG NIVEAU

  Binnenin de RC 300h heeft Lexus de afwerking naar een nog hoger niveau getild. Het bedieningspaneel van de verwarming en audio werd voorzien van een geborsteld oppervlak, terwijl ook de handsteun werd verbeterd. Nieuwe stiksels getuigen van een fijn gevoel voor detail, terwijl de analoge klok in het interieur vakmanschap vertegenwoordigd. Daarnaast kan het interieur uitgerust worden met accenten van echt aluminium, Naguri of Brushed Metal. De klanten kunnen daarnaast kiezen uit vijf kleurenthema’s die op een stijlvolle manier diverse interieurelementen op elkaar afstemmen.

 •     lexus rc scherper verfijnder GERICHT OP RIJPLEZIER

  GERICHT OP RIJPLEZIER

  De technici van Lexus keken daarnaast naar de wielophanging voor een betere stabiliteit en grip in de meest uiteenlopende condities. Daarnaast is het rijgedrag scherper en assertiever door de krachtige 2,5-liter viercilinder benzinemotor met elektromotor. Deze hybride aandrijflijn levert een gecombineerd vermogen van 164 kW/ 223 pk. Rijplezier was het voornaamste doel en met de aangepaste aandrijflijn is de RC 300h dynamischer, sportiever en directer dan ooit.