2019 014 Lexus UX en Brad Pitt schitteren samen op rode loper in Venetie

LEXUS UX EN BRAD PITT SCHITTEREN SAMEN OP DE RODE LOPER IN VENETIË

De nieuwe Lexus UX 250h, de enige zelfopladende hybride in het premium compacte crossover segment, vervoert de sterren tijdens het onlangs gehouden 76e Internationale Film Festival van Venetië, La Biennale di Venezia.

 •     2019 014 Lexus UX en Brad Pitt schitteren samen op rode loper in Venetie img 1

  Brad Pitt, ster van de film ‘Ad Astra’ maakte zijn entree op de rode loper met de Lexus UX 250h. Ook sterren als Scarlet Johansson, Jude Law, John Malkovich, Penelope Cruz, Monica Belucci, Meryl Streep, Mel B en Catherine Deneuve worden met een zelfopladende hybride van Lexus naar het festival gebracht.

 •     2019 014 Lexus UX en Brad Pitt schitteren samen op rode loper in Venetie img 2

  LEXUS EXPERIENCE AMAZING

  Lexus voelt zich verbonden met film omdat het merk zich met zijn hoge kwaliteit auto’s en uniek gevoel voor Japanse gastvrijheid, Omotenashi, net als bij de film zijn klanten een geweldige ervaring wil bieden. Lexus Experience Amazing transformeert functie in emotie, prestaties in innovaties en technologie in passie. Uitmuntende bouwkwaliteit, maximale aandacht voor detail, perfecte samenhang tussen vakmanschap en innovatieve technologieën, zijn enkele waarden die Lexus deelt met de prijswinnende films in Venetië.