2020 013 hero

LEZERS AUTOEXPRESS KIEZEN LEXUS OPNIEUW ALS BESTE AUTOMERK IN GROOT-BRITTANNIË

Bij het jaarlijkse Driver Power-onderzoek van het Britse automagazine AutoExpress is Lexus voor de vierde keer op rij als beste merk uit de bus gekomen. Behalve de overall-titel behaalde Lexus ook diverse klasse-overwinningen.

 • Het AutoExpress-onderzoek draait om ervaringen en meningen van duizenden lezers, die in het desbetreffende jaar een auto hebben aangeschaft. Daarmee is het een perfecte graadmeter voor de mate van klanttevredenheid.

 • KLASSE-OVERWINNINGEN EN PODIUMPLAATSEN

  Lexus behaalde behalve de overall-titel ook eerste plaatsen in de categorieën motor en versnellingsbak, exterieur en betrouwbaarheid en bouwkwaliteit. Op de criteria veiligheid en interieur was Lexus goed voor de tweede plaats en voor rijgedrag was er een derde plaats.

 • OOK INDIVIDUELE MODELLEN SCOREN HOOG

  In het onderzoek beoordeelden rijders ook individuele modellen. De Lexus RX was goed voor de eerste plaats bij de non-plug-in hybridemodellen en de derde plaats in de overall-modellenranking. De Lexus IS prolongeerde zijn titel in het compacte executive-segment en de Lexus CT werd gekozen tot beste premium compact-model.

 •     2020 013 IMG 680

  ‘LEXUS WEET WAT KLANTEN WILLEN’

  Steve Fowler, hoofdredacteur van AutoExpress: “Veel merken kunnen jaloers zijn op deze prestaties, maar de opeenvolgende overwinningen van Lexus zijn geen toeval: het merk bouwt kwalitatief hoogwaardige en betrouwbare auto’s. Eigenaren zijn lovend over het design, het interieur én het rijgedrag van de modellen. Lexus bewijst dat het weet wat klanten willen.”

 • OVERWINNING STAAT NIET OP ZICHZELF

  De overwinning van Lexus in het AutoExpress-onderzoek staat niet op zichzelf. Eerder dit jaar won Lexus ook de What Car? Betrouwbaarheidsaward 2020. En bij het jaarlijkse betrouwbaarheidsonderzoek van het Amerikaanse bureau J.D. Power behaalde de Lexus ES de beste score ooit.