zuinig zuiniger lexus ct 200h

ZUINIG, ZUINIGER, LEXUS CT 200h

Dat de Lexus CT 200h zuinig is, wist ú waarschijnlijk al. Maar toch is het fijn om te weten dat een instituut al de ANWB dit ook bevestigt. De ANWB heeft de Lexus CT 200h uitgeroepen tot zuinigste middelgrote occassion.

 •     zuinig zuiniger lexus ct 200h

  DE PRAKTIJK BEWIJST HET

  Bijzonder aan het onderzoek ‘Top 100 Zuinige Occasions’ is dat er gekeken is naar de werkelijk getankte liters brandstof in plaats van gegevens van de fabrikant. Met behulp van een rekenformule van de onafhankelijke kennisorganisatie TNO en Travelcard zijn hier gemiddelde verbruikswaarden uitgekomen. En wat blijkt? De Lexus CT 200h is met een praktijkverbruik van 1 op 18,8 zo zuinig dat hij in de categorie ‘Top 50 zuinige middelgrote occasions’ de eerste positie pakt. In een ander onderzoek van de ANWB naar het praktijkverbruik van nieuwe auto’s verscheen de CT 200h ook al in de top tien.

 •     zuinig zuiniger lexus ct 200h 2

  HYBRIDE

  De Lexus CT 200h is zo zuinig in de praktijk, omdat het wordt aangedreven door ‘s werelds meest geavanceerde en zelfopladende hybride technologie; een subliem evenwicht van kwaliteit, ambachtelijk comfort en een unieke brandstofefficiency. Een model als de CT 200h levert een belangrijke bijdrage aan het terugdringen van schadelijke emissies die de lokale luchtkwaliteit negatief beïnvloeden, zoals stikstofoxide (NOx). Door het lage verbruik is ook de uitstoot van kooldioxide (CO2) minder en dat is gunstig om global warming terug te dringen. Zonder dat u inlevert op uitstraling en comfort.