1. Modellen
  2. UX
DE LEXUS UX 300h

MEER GEVOEL

Rijden met de Lexus UX 300h betekent in luxe genieten van innovatieve technologie en elektrische mobiliteit. Ontdek hoe de UX 300h dynamiek en emotie toevoegt aan elke rit, met onder meer een hybride elektrische aandrijflijn van de nieuwste generatie tot het uitgebreide Lexus Safety System+3.

Prijs vanaf (incl. btw)
 

€ 44.995,-    

KRACHTIGER. EFFICIËNTER. LEUKER. 

De hybride elektrische aandrijflijn van de Lexus UX 300h combineert een buitengewoon efficiënte 2,0 liter benzinemotor met krachtige elektromotoren, waardoor het totale vermogen toeneemt tot 199 pk. Het resultaat is een uitzonderlijk laag brandstofverbruik en de pure rijsensatie van volledig elektrisch rijden, zonder zorgen over uw actieradius. Daarbij maakt een lichtere, maar ook krachtiger lithium-ion batterij de acceleratie sneller en soepeler.

Met oog op een beter weggedrag onder uitdagende omstandigheden is de UX 300h uitgerust met een verbeterd E-FOUR vierwielaandrijvingssysteem met een nieuwe, 30 kW sterke elektromotor op de achteras, die maar liefst vijf keer krachtiger is dan de huidige elektromotor. Een nieuw ontwikkelde shift-by-wire transmissie staat bovendien garant voor plezieriger en sneller schakelen.

NAUWGEZET EN PERSOONLIJK

Maak uw rijbeleving in de UX persoonlijker door te kiezen voor een van onze sprankelende kleuren met een extra diepe glans. Voor de UX 300h F SPORT Line en F SPORT Design zijn nu meerdere kleuren beschikbaar, waaronder de nieuwe kleur Sonic Copper. Optioneel uit te rusten met een dak dat tot en met de raamstijlen is uitgevoerd in contrasterend zwart. Doordat de kleur zwart terugkomt in de dakrails, haaienvinantenne en de dakspoiler creëert u voor uw UX 300h een extra onderscheidende look.

Geheel volgens de regels van het vakmanschap van onze Takumi ambachtslieden is de lederen bekleding die beschikbaar is voor de nieuwe UX geïnspireerd op ‘sashiko’, een traditionele Japanse techniek waarmee ook de kleding voor Japanse vechtsporten stevig wordt gemaakt. Het stiksel in de lederen bekleding is met uiterste precisie aangebracht in fraaie patronen. Ook kunt u kiezen voor een interieur dat is afgewerkt met stoffen of vegan lederen bekleding. Daarnaast is luxe Tahara lederen bekleding ook een mogelijkheid.

EEN BAANBREKEND VEILIGHEIDSSYSTEEM

De UX 300h geeft veiligheid een extra dimensie met een reeks geavanceerde actieve veiligheids- en hulpsystemen van het nieuwste Lexus Safety System+3, met onder meer extra functies die meer mogelijkheden bieden om preventief te reageren op potentieel gevaar.

Om u extra vertrouwen te geven, houdt de Driver Monitor u in de gaten of u als bestuurder vermoeid, of anderszins afgeleid bent. Daarnaast bedient de functie Proactive Driving Assist automatisch de remmen om u te helpen een veilige afstand te bewaren tot een voorligger of een eventueel obstakel. Indien noodzakelijk past het systeem de stuurbekrachtiging aan om zo nauwkeurig mogelijk, en daarmee veiliger te sturen.

Beschikt uw UX over de Blind Spot Monitor, dan worden u en uw passagiers door de exclusieve functie Safe Exit Assist met zicht- en hoorbare signalen gewaarschuwd voor achteropkomend verkeer. Zo worden ongelukken voorkomen op momenten dat de portieren worden geopend.

GEAVANCEERDE, OP DE BESTUURDER GERICHTE TECHNOLOGIE

Dankzij onze veilige en praktische Smart Digital Key1 kunt u uw autosleutel niet langer kwijtraken. De Smart Digital Key verenigt alle functies van uw autosleutel in de Lexus Link+ app op uw smartphone. Zolang u de Smart Digital Key bij u draagt, kunt u uw auto zonder probleem afsluiten, ontgrendelen en starten. Bovendien kunt u het gebruik ervan delen met maximaal vijf andere mensen.

De UX 300h is tevens uitgerust met een nieuw, volledig digitaal 12,3" instrumentarium. De indeling van de instrumenten en de weergegeven informatie veranderen mee met de gekozen rijmodus en kunnen naar eigen inzicht worden aangepast. Het Head-Up Display helpt u om tijdens het rijden geconcentreerd te blijven door belangrijke rijgegevens in uw blikveld op de voorruit te projecteren. Zo ziet u aanwijzingen van het navigatiesysteem, veiligheidsfuncties en instellingen van het audiosysteem in één oogopslag, zonder uw ogen van de weg te halen. Deze uitrustingen zijn afhankelijk van de gekozen uitvoering.

1 De startfunctie voor de motor van de Smart Digital Key werkt niet wanneer uw auto is uitgerust met een extra startonderbreker en wanneer de sleutel zich niet in de auto bevindt.
VOLLEDIG ELEKTRISCH

DE LEXUS UX 300e

  • 10 JAAR GARANTIE OP IEDERE LEXUS

    Vertrouwen en zekerheid. Dat is wat iedere autorijder mag verwachten bij het kopen en rijden van een nieuwe Lexus. Daarom biedt Lexus tot 10 jaar garantie op iedere Lexus. Daarmee rijdt u jaar op jaar volledig zorgeloos door. Dat is een van de vele voorbeelden van het ultieme comfort en de zekerheid die u krijgt bij Lexus.

Verschillende opties om uw UX te rijden

De Lexus Link mobiele apps bieden u een scala aan diensten waarmee u inzicht krijgt in de status en locatie van de auto, uw rijstijl en navigatiehulp naar uw bestemming. Ook nadat u uw Lexus heeft verlaten.

Lexus Link+

Documentatie