2019 006 Pers ervaringen UX

NIEUWE LEXUS UX MAAKT INDRUK OP JOURNALISTEN

Met de nieuwe UX 250h betreedt Lexus een nieuw marktsegment. De UX combineert dynamische rijeigenschappen en riante ruimte voor passagiers met een zuinige hybride aandrijving. De Nederlandse autopers reed onlangs voor het eerst met de compacte hybride crossover en deelde enthousiast de bevindingen. De reacties hieronder spreken voor zichzelf.

 •     2019 006 Pers ervaringen UX 680x907 AD

  “De airco verdeelt de luchtstroom zo ingenieus dat het gedeelte van je lichaam waarop de zon schijnt beter wordt gekoeld dan de schaduwzijde. Heerlijke weetjes, die aangeven hoe serieus Lexus het bouwen van een goede auto neemt.”
  Algemeen Dagblad

 • "De introductie van de UX 250h is goed getimed: de vraag naar compacte SUV’s is groot en dankzij de zuinige hybride aandrijflijn lach je je een ongeluk bij de pomp
  AD

 •     2019 006 Pers ervaringen UX 680x907 autowereld

  “Bij het nieuwe onderstel heeft Lexus de nadruk gelegd op comfort, maar ook op dynamisch gebied kun je je lol op. (…) Van het comfort en de rust zal zelfs de meest gestreste entrepreneur volledig tot rust komen.”
  Autowereld.com

 • “Als het gaat om souplesse laat de hybride Lexus zich het best vergelijken met een elektrische auto”
  AutoRAI.nl

 •     2019 006 Pers ervaringen UX 680x907 autorai

  “De UX 250h Executive Line koop je om in alle rust mee over het wegdek te zeilen, niet gehinderd door oneffenheden, rijgeluiden, schakelschokjes en andere storende factoren. Hij geeft een echt ‘grote auto-gevoel’ en daarmee de beleving waarmee we het merk Lexus associëren.”
  AutoRAI.nl

 • "De stoelen; die zitten niet alleen voortreffelijk, maar zijn in haast ongekende mate verstelbaar. Zo kun je ze zo hoog zetten dat je dat echte SUV-gevoel krijgt, maar ook zo laag dat het wel lijkt of je in een hatchback zit. Werkt subliem – voor elk wat wils"
  TopGear

 •     2019 006 Pers ervaringen UX 680x907 topgear

  “Hoe rijdt die Lexus UX 250h? Erg goed! Als gezegd: het onderstel is bovengemiddeld. Het biedt een zeer goede combinatie van comfort en gevoel, wordt nooit onrustig of juist deinerig, en houdt de koets mooi vlak als je een bochtje eens wat enthousiaster neemt.”
  TopGear.nl

 • “De UX is zeer stabiel en reageert goedmoedig op lastige situaties”
  Autozine

 •     2019 006 Pers ervaringen UX 680x907 autozine

  “De UX heeft een rijke uitrusting met veel aandacht voor actieve veiligheid, een verfijnd onderstel, uitstekende stoelen en een uitmuntend audiosysteem. Dit alles wordt aangekleed in onmiskenbaar Japanse stijl met een unieke combinatie van natuurlijke warmte en high-tech. Kortom: zakelijk verantwoord genieten!”
  Autozine

 •     2019 006 Pers ervaringen UX 680x907 femme

  “Op de achterbank kan ik mij prima een half dagje laten chauffeuren en de bagageruimte is groot genoeg voor de bagage van twee volwassenen. In tegenstelling tot zijn Duitse en Zweedse vrienden ligt de bagagevloer hoog, dat biedt voordelen bij het in- en uitpakken van de auto, want je hebt geen tildrempel.”
  FemmeFrontaal