Lexus ES China Car of the Year 2019

DE NIEUWE LEXUS ES IS ‘CHINA CAR OF THE YEAR 2019’

De nieuwe Lexus ES is in China verkozen tot ‘China Car of the Year 2019’. Een prestigieuze prijs waarbij een team van 34 auto-experts de auto bekeek. De Lexus ES versloeg meer dan tachtig concurrenten en werd verkozen tot winnaar.

 •     Lexus ES China Car of the Year 2019 810

  MEER DAN TACHTIG CONCURRENTEN

  De China Car of the Year-award is de belangrijkste prijs in de Chinese auto-industrie. De Chinese automarkt is de grootste ter wereld en zeer belangrijk voor hybride en elektrische auto’s. Om kans te maken op de prestigieuze titel moesten meer dan tachtig nieuwe auto’s drie selectierondes doorstaan. Meer dan 34 auto-experts verkozen uiteindelijk de Lexus ES tot de winnaar van de award.

 • VERFIJNING OP HET HOOGSTE NIVEAU

  De nieuwe Lexus ES combineert optimale prestaties met verfijning op het hoogste niveau. Hij combineert de typische Lexus eigenschappen – comfort, luxe en verfijning – met een sportief weggedrag en dynamisch design. De carrosserie is herkenbaar als Lexus door zijn vloeiende, dynamische lijnen en de kenmerkende ‘spindle’-grille. Het dashboard valt op door de cockpitvorm met een op de bestuurder gerichte centrale display, instrumentenpaneel en head-up display.

 •     Lexus ES China Car of the Year 2019 810 2

  DEBUUT IN EUROPA

  De nieuwe Lexus ES is de zevende generatie van de premium middenklasse sedan en de eerste ES die naar Europa komt. De ES 300h is uitgerust met de nieuwste, ultra-efficiënte hybride aandrijflijn die bestaat uit een 2,5-liter 4-cilinder benzinemotor en een kleine elektromotor. Samen leveren zij een vermogen van 160 kW/218 pk. De nieuwe Lexus ES 300h is er vanaf 52.995 euro (lease vanaf 699,- per maand*).

 • *Lexus Financial Services leasetarief per maand o.b.v. Full Operational Lease, 60 mnd en 10.000 km/jaar, incl. 75% bonus/malus, excl. BTW en brandstof. Tarieven kunnen afwijken bij wijziging van opties, looptijd, kilometrage en gewicht. Geldig vanaf 1 november 2018. Prijswijzigingen voorbehouden.